Ram jaarhoroscoop 2017

21 MAART T/M 20 APRIL

Meest gelezen

Algemeen

Voor Rammen is dit een bijna perfect jaar. 2017 is pas een paar weken oud als Mars, je heersende planeet, in jouw teken terugkeert. Hij geeft je nieuwe doelen en een energieboost van heb ik jou daar, iets wat vorig jaar nog onmogelijk leek. Dit is zoals het leven zou moeten zijn en je geniet met volle teugen. Eind februari gebeurt er iets belangrijks: Mars ontmoet Uranus, de planeet die verandering inspireert en het is niet ondenkbaar dat als je dit jaar een nieuwe richting inslaat of aan een nieuw langetermijnproject begint, dit het moment is. Je hebt dit Mars-Uranus-moment eerder meegemaakt, in 2013 en 2015 en beide keren bracht het je een reeks aan opties, incluis een paar onverwachte, en had je het voor het uitkiezen. Maar deze etalage van interessante mogelijke toekomstwegen wordt slechts vier keer per Ramleven aan je gepresenteerd, daarna is de koek op. Goed, er is nog een kans in 2019, maar die voelt enorm last minute aan en ook het aantal opties dat je hebt is dan geslonken. Deze van 2017 biedt je nog een scala aan kansen en als je eerder niet dapper genoeg was om er een te proberen dan zou je nu misschien je moed bijeen moeten rapen.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde

Wat de liefde betreft kent dit jaar twee helften. De eerste maanden van het jaar zijn heerlijk, hoewel gek traag van tempo – een beetje zoals op een eindeloze zomermiddag in het gras liggen met niets beters te doen dan de wolken voorbij te zien drijven. Vreemd genoeg gebeurt dit terwijl de rest van je leven in sneltreinvaart gaat: je bent superdruk, hyperactief en maakt onder invloed van Mars en Uranus gedurfde keuzes voor de toekomst. Misschien gebruik je die slow romance wel als een soort retraite om te even te ontsnappen aan de drukte. Het zou kunnen dat je vasthoudt aan een oude liefde en dat je hoopt een manier te vinden om die mee te nemen op de nieuwe wegen die je in gaat slaan. Maar de romance lijkt verstoken van energie en het verlangen om door te gaan, en als de rest van je leven verdergaat zou die maar zo eens achter kunnen blijven. De periode juli-november ziet er veel beter uit. De hartstocht heerst en er is een gezamenlijke voorpret voor dingen die jullie te wachten staan – iets wat er niet eerder was. Het zou om dezelfde geliefde kunnen gaan, mits jullie je eerdere problemen in de tussentijd hebben overwonnen, maar de kans is groter dat het een nieuw iemand betreft. Een ding is zeker: de tweede helft van het jaar voldoet veel beter aan je emotionele behoeften en heeft veel fijnere toekomstperspectieven.

Meest gelezen

Werk

Wat betreft je carrière ziet 2017 er goed uit. Mocht je het gevoel hebben dat je vorig jaar een achterstand hebt opgebouwd dan krijg je nu de kans een inhaalslag te maken en weer een koploper te worden. In juni en juli moeten er een paar belangrijke beslissingen worden genomen die verstrekkende gevolgen hebben, welke knoop je ook doorhakt. Gelukkig ben je op de hoogte van alles wat er op het spel staat en kies je zonder berouw. Aan het eind van het jaar pluk je de vruchten in de vorm van geld en verantwoordelijkheden: het is duidelijk dat jij op de ladder stijgt.

Geld

Het zit je mee van maart tot juni, vanaf oktober is er ook goed nieuws voor langetermijnbelangen.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel