Vissen jaarhoroscoop

19 FEBRUARI T/M 20 MAART

Meest gelezen

Algemeen

Je hebt de afgelopen zeven jaar enorm hard gewerkt, Vissen. Nu is het tijd om de coulissen te verruilen voor de schijnwerpers en je successen te vieren. Geniet van alle aandacht en erkenning; je hebt het meer dan verdiend. 2016 is ook het jaar van persoonlijke transformatie. Je laat los wat niet langer bij je past en doorloopt een proces van voortdurende vernieuwing & verandering. Grote kans dat je jezelf aan het einde van het jaar niet eens meer terug herkent! Met Jupiter en de noordelijke node van de maan in de partnershipzone van je horoscoop spelen relaties een grote rol. De opdracht: niet teveel dagdromen en zoveel mogelijk vasthouden aan de dagelijkse realiteit.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

2016 belooft een jaar vol liefde te worden. Relaties zijn het hele jaar door belangrijk, maar vooral in september kun je even aan niets anders denken dan aan je wederhelft. Komt doordat geluksplaneet Jupiter dan in de relatiezone van je horoscoop te vinden is. Ben je single? Dan helpen de sterren je bij het vinden van die ene, de ware, degene met wie je alles kunt delen. Om te noteren: maart en juni beloven super romantisch te worden.

Meest gelezen

Carrière & Geld

Astrologisch zwaargewicht Saturnus houdt het hele jaar lang de wacht in de carrièrezone van je horoscoop. Dat stimuleert je om hoog in te zetten en geweldige dingen voor elkaar te boksen. Zoveel succes is natuurlijk fijn, maar het komt niet zonder verantwoordelijkheden. Hard en serieus zal er moeten worden gewerkt. Verder is het belangrijk om immer dankbaar en bescheiden te blijven – twee van jouw kwaliteiten, Vissen. Keep up the good work!

Vriendschap

Je sociale leven valt dit jaar grotendeels samen met je carrière. Business en pleasure kunnen bijna niet los van elkaar worden gezien. Je hebt het zó druk met je werkprojecten dat vriendschappen er vanzelf onderdeel van gaan uitmaken. Daar is op zich niets mis mee, maar zorg wel dat je je eigen grenzen blijft bewaken. Je hebt soms de neiging om alles opzij te zetten voor de wensen en behoeften van anderen, waardoor je er zelf bij inschiet. Gewoon zo nu en dan 'nee' zeggen. Lastig maar noodzakelijk.

Gezondheid

Jij bent een van de sensitiefste sterrenbeelden out there en doordat dromenplaneet Neptunus zich dit jaar met de zaken bemoeit, ben je nóg gevoeliger dan anders voor de energieën van anderen. Je begrijpt: dat kan je humeur en je gezondheid beïnvloeden. Goed voor jezelf zorgen dus, Vissen. Na een dag vol stressvolle situaties en veeleisende types heb je behoefte aan tijd voor jezelf. Een warm, geurend bad kan dan wonderen doen.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel