Waterman jaarhoroscoop

21 JANUARI T/M 18 FEBRUARI

Meest gelezen

Algemeen

2016 is bedoeld om heel duidelijk richting te geven aan je plannen, doelen en dromen. Uitstelgedrag is zó 2015. Gewoon de handen uit de mouwen steken en gáán. Blijf niet hangen in het verleden en verlies je niet in gedagdroom over de toekomst; het gaat om wat je hier & nu voor elkaar kunt boksen. Je hebt meer dan genoeg drive en doorzettingsvermogen om de competitie het nakijken te geven. Verder is het belangrijk om altijd trouw te blijven aan jezelf. Je kunt niet iedereen gelukkig maken, Waterman. Jouw wensen en behoeften horen te allen tijde bovenaan je prioriteitenlijst te staan.

Advertisement - Continue Reading Below

Liefde & Relaties

De ene na de andere ex laat dit jaar van zich horen. Dat komt doordat er meerdere retrogrades op het programma staan. Het is niet per se de bedoeling om het vuur opnieuw aan te wakkeren, maar misschien moeten er nog wel belangrijke gesprekken worden gevoerd zodat je de relatie definitief kunt afsluiten. Door te leren van wat is geweest, kun je met nog meer overgave en zelfvertrouwen liefhebben. Om te noteren: februari en augustus worden romantiek ten top.

Meest gelezen

Carrière & Geld

Je hebt de afgelopen jaren enorm hard gewerkt, Waterman. Dit jaar kun je eindelijk de vruchten plukken van die noeste arbeid. Daar zijn ze dan: erkenning en succes! Met Mars in de carrièrezone van je horoscoop ben je heel energiek en competitief, vooral tijdens de laatste vier maanden van het jaar. Moeten er obstakels worden overwonnen, in jezelf of in de wereld om je heen? Je draait er je hand niet voor om. Bovendien mag je rekenen op de hulp en support van je lieve vrienden. Saturnus zorgt ondertussen voor de nodige vasthoudendheid om steeds maar dóór te blijven gaan, wat er ook gebeurt.

Vriendschap

Watermannen zijn echte gezelschapsdieren. Dit jaar speelt vriendschap zelfs een extra grote rol. Je bent super loyaal en mag rekenen op evenveel liefde en commitment van je vrienden. Saturnus (te vinden in de sociale zone van je horoscoop) kan het zo nu en dan wel lastig maken. Zo kunnen bepaalde mensen definitief uit je leven verdwijnen. Zie het maar als een manier om het kaf van het koren te scheiden; alleen degenen die écht bij je passen zijn je kostbare tijd en aandacht waard.

Gezondheid

Gezondheid en emoties zijn dit jaar nauw met elkaar verbonden. Voel je je niet helemaal fit? Dan is het zaak om na te gaan of er iets speelt op psychologisch gebied. Zodra frustraties, angsten en onzekerheden zijn opgelost, zul je zien dat ook vage klachten en pijntjes als vanzelf naar de achtergrond verdwijnen. De oplossing ligt in je eigen psyche, Waterman. Niet bij de apotheek.

Bekijk alle jaarhoroscopen

Daghoroscoop

Weekhoroscoop

Maandhoroscoop

Profiel