JAARHOROSCOOP

Kreeft

DAG

week .. 2015

ALGEMEEN
Je hebt een emotioneel jaar achter de rug, Kreeft. Gevoelens die in 2012 voor het eerst de kop opstaken, werden in 2014 extra intens. Dat kwam door Saturnus, die vanuit de liefdeszone van je horoscoop voor zware levenslessen zorgde. Nu de Cosmic Taskmaster het volgende deel van het heelal bereikt, wordt de sfeer direct een stuk relaxter. Daartegenover staat dat het drukker wordt op je werk. Pas op dat je niet teveel hooi op je vork neemt, Kreeft. Het is niet mogelijk (én niet nodig) om alles tegelijk te doen. In maart komen Pluto en Uranus voor de laatste keer recht tegenover elkaar te staan; daarna gaat de druk van de ketel en mag je opgelucht ademhalen. Bovendien krijg je meer inzicht in vriendschappen. Waren er de afgelopen jaren momenten dat je je eenzaam voelde? Dan komt daar nu verandering in. Je wordt omringt door lieve mensen die maar wat graag met je samen zijn.

LIEFDE
Saturnus stond de afgelopen jaren in de duistere Schorpioen; de relatiezone van jouw horoscoop. Dat maakte de liefde somber en zwaar. Goed nieuws dus dat Saturnus nu een volgend sterrenbeeld bereikt. 2015 wordt een jaar vol romantiek. Doordat Pluto (al sinds 2008) in datzelfde deel van het heelal te vinden is, begin je bovendien steeds beter te begrijpen wat het betekent om onderdeel van een relatie te zijn. De afgelopen jaren heeft Pluto een aantal keer ruziegemaakt met Uranus, wat explosieve situaties opleverde. Zo’n confrontatie vindt dit jaar nog één keer plaats (in maart); daarna daalt het stof neer en mag je rekenen op meer helderheid. Je weet beter wat je zoekt in de liefde, met wie je (wel of niet) samen wilt zijn en waarom. Ben je single? Grote kans dat daar dit jaar verandering in komt.

Dit zijn dé 25 bestgeklede celebrities van 2014 >

VRIENDSCHAP & SAMENWERKING
De afgelopen jaren is er veel veranderd op sociaal gebied, zeker als het om je dierbaarste vrienden gaat. Misschien heb je dingen ontdekt die je eigenlijk liever niet had willen weten? Dit jaar krijg je meer inzicht in hoe het in elkaar zit, Kreeft. April en mei zijn de sociaalste maanden. Probeer in die periode zo min mogelijk werk te plannen, zodat je de ruimte hebt om leuke dingen te doen met leuke mensen. Eind juli maakt Venus rechtsomkeert en kunnen personen uit het verleden ineens weer van zich laten horen. Zitten er mensen tussen die je hebt gemist? Maak dan vooral tijd voor ze vrij.

5 nieuwe kapsels om te proberen deze winter >

GELD & CARRIÈRE
2015 is bedoeld om op volle kracht vooruit te gaan. In februari staan Venus en Mars samen in de carrièrezone van je horoscoop, wat betekent dat het allemaal als vanzelf naar je toe komt: extra aandacht, extra erkenning en extra inkomsten. Bovendien komt er een einde aan de serie eclipsen die de afgelopen jaren de carrièrezone van je horoscoop teisterde; op 27 september staat de allerlaatste op het program. Daarmee kan iets waarmee je eind 2013 begonnen bent eindelijk worden afgerond. Wil je graag plannen maken voor de toekomst? Moeten er slimme strategieën worden gesmeed? De laatste week van maart is het beste moment.

GEZONDHEID
Astrologisch zwaargewicht Saturnus staat vanaf dit jaar in het deel van je horoscoop dat over werk en gezondheid gaat. Heb je ineens zin om nieuwe hardloopschoenen te kopen? Ben je plots niet meer uit de sportschool weg te slaan? Dan weet je nu hoe het komt. Gebruik deze vibe om jezelf helemaal in conditie te krijgen. De fitste momenten zijn de winter, lente en herfst; tijdens de zomermaanden is Saturnus retrograad (en dus weer even terug in de liefdeszone van het heelal). Pas trouwens wel op dat je niet doorslaat in die queeste naar gezondheid; er is meer in het leven dan tarwekiemen en spinningmarathons.

Waarom je in 2015 bottenbouillon drinkt >

LAATSTE NIEUWS

KOOP NU: ELLE'S FAVORIETE NIEUWE ITEMS