Kreeft

DAG

ALGEMEEN
2013 was behoorlijk intens en 2014 doet hard z’n best om daaraan te kunnen tippen. Om met het goede nieuws te beginnen: geluksplaneet Jupiter, vanaf vorige zomer te vinden in jouw sterrenbeeld, blijft nog tot juli aan je zijde staan. Gebruik de eerste helft van het jaar om je dromen waar te maken, Kreeft. Met drie retrogrades (Venus, Mercurius en Mars) in de eerste maanden van 2014 kan het allemaal wel wat langzamer gaan dan gepland, maar gelukkig ben jij gezegend met engelengeduld.

 

Pluto, nog altijd aan de overkant van het heelal, blijft dit jaar morrelen aan relaties. Dat geldt vooral rond de Cardinal Grand Cross van april: het meest intense moment van het jaar. In mei maakt Jupiter trouwens een goede hoek ten opzichte van Saturnus, wat zelfvertrouwen en romantiek oplevert. Tot slot nog de nieuwe maan van de 23 oktober: de voltooiing van iets wat al jaren speelt in de liefde. Wat er ook gebeurt, weet dat je er sterker uit tevoorschijn komt.

 

LIEFDE
Met Jupiter in je sterrenbeeld ben je stukken minder verlegen dan normaal. Handig, zeker als je single bent. Zet je eigen wensen en verlangens bovenaan je prioriteitenlijst en zorg dat je krijgt wat je hebben wilt. Ben je al lang samen met dezelfde geliefde? Dan heeft Pluto jullie relatie sinds 2008 waarschijnlijk flink op de proef gesteld. In april kunnen die issues weer even de kop opsteken. Wees rustig en respectvol, maar laat ook vooral niet over je heen lopen. Laat weten wat je vindt en voelt, zonder je emoties op de ander te projecteren.

 

De nieuwe maan van oktober kan nieuwe contacten opleveren, maar ook mensen ineens uit je leven doen verdwijnen. Weet dat het uiteindelijk goed voor je zal zijn, Kreeft. In december verlaat Saturnus de romantische zone van je horoscoop. Best fijn hoor, al die liefdeslessen die je hebt geleerd, maar wat een opluchting dat er nu een einde aan komt.

 

We volgen de celebs' every move dankzij hun eigen instagram-, facebook- en twittersnapshots >

 

GELD & CARRIÈRE
Je carrière krijgt vleugels dit jaar. Toegegeven, helemaal vlekkeloos verloopt het niet, maar de resultaten zijn alle bloed, zweet en tranen méér dan waard. Alles wordt duidelijk in april, wanneer de Cardinal Grand Crossjouw sterrenbeeld verlicht. Ontstaan er spanningen met collega’s? Hou dan vast aan je eigen waarden en ideeën. Als alles om je heen verandert, is integriteit het enige dat overblijft. Begin je dit jaar aan een nieuwe baan? Grote kans dat het een stapje hogerop is. Je bent tot veel meer in staat dan je zelf waarschijnlijk denkt, Kreeft. Ook fijn: geluksplaneet Jupiter komt in juli in de geldzone van je horoscoop terecht. Laat maar komen, die extra inkomsten!

 

Zien! Dit zijn dé 25 bestgeklede dames van het jaar 2013 >

 

VRIENDSCHAP
Wat vriendschappen betreft belooft het een prima jaar te worden. Misschien voelt het chaotisch, al die nieuwe mensen en nieuwe situaties, maar je kunt interessante nieuwe connecties op doen. Hou de businesscards maar bij de hand. Issues die vorig jaar speelden kunnen rond de eclips van 29 april weer van zich laten horen; pas op dat er geen ruzie ontstaat met goede vrienden. Zelfs als het allemaal heel oneerlijk voelt, is het verstandig om een paar dagen te wachten voordat je erover begint. Dat betekent niet dat je je emoties moet wegdrukken, maar vooral dat het zoeken is naar het juiste moment.

 

GEZONDHEID
Jupiter boost de eerste helft van het jaar je gezondheid. April kan wel wat intenser worden, vooral voor ‘kardinale’ sterrenbeelden zoals jij (en de Ram, Weegschaal en Steenbok). In mei maken Jupiter en Saturnus een goede hoek: hét moment voor dingen als yoga, mindfulnessen vastenkuren. In december komt Saturnus in de gezondheidszone van je horoscoop terecht, wat stress kan opleveren. Zorg goed voor jezelf: gezond eten, veel bewegen, voldoende rusten.

 

Snelheidsduivels: 15 snelle sneakers die je nooit meer uit wil doen >

ELLE'S TOP 10: DE MOOISTE NIEUWE GLITTER-ITEMS VAN DEZE WEEK

LAATSTE NIEUWS