JAARHOROSCOOP

Waterman

DAG

week .. 2015

ALGEMEEN
Fantastisch nieuws: de zware levenslessen die je sinds 2012 voor je kiezen hebt gekregen zijn eindelijk achter de rug. Grote kans dat je er nog een beetje van moet bijkomen, Waterman. Je bent veranderd en volwassener geworden, en kunt nu eindelijk profiteren van al het werk dat je de afgelopen jaren hebt verzet. Het jaar gaat van start met een retrograde van Mercurius in jouw sterrenbeeld (3 januari tot 11 februari). Dat maakt je wat nostalgisch, maar helpt je ook om losse eindjes aan elkaar te knopen zodat je in maart weer op volle kracht vooruit kunt gaan. Dat merk je ook in de liefde: twee stappen terug en één vooruit. Doe het rustig aan en plan voldoende pauzes in; easy and steady werkt het best. In dat kalme tempo kun je uiteindelijk enorm veel voor elkaar krijgen; 2015 is het jaar om doelen te bereiken en dromen waar te maken. Met Jupiter in de relatiezone van je horoscoop mag je bovendien rekenen op de hulp en steun van vrienden, geliefden en collega’s.

LIEFDE
Geluksplaneet Jupiter brengt de eerste acht maanden van het jaar door in de relatiezone van je horoscoop. Je begrijpt: dat doet de liefde goed! Ook het contact met andere belangrijke mensen in je leven profiteert daarvan. Na de zomer schuift Jupiter door naar het deel van het heelal dat over intimiteit gaat, wat minstens zo’n fijne locatie is. Van maart tot augustus is Saturnus retrograad en wordt je integriteit op de proef gesteld. Speel open kaart, Waterman. Geen spelletjes, geen gemanipuleer. Verder is het slim om romantische activiteiten vóór juni te plannen, want daarna staat Saturnus een aantal maanden in de carrièrezone van je horoscoop en moet er vooral hard worden gewerkt. Of nou ja, 1 juli is wel een prima date-moment en van 25 juli tot 6 september is Venus retrograad in de seksuele zone van je horoscoop, waardoor geliefden uit het verleden weer van zich kunnen laten horen. Aan jou de keus wat je daarmee wilt doen: opnieuw een affaire aanknopen of hem/haar definitief achter je laten. Om te noteren: op 6 augustus maken Venus, Jupiter en Mercurius contact, wat zorgt voor een onweerstaanbare sexy vibe.

Dit zijn dé 25 bestgeklede celebrities van 2014 >

GELD & CARRIÈRE
Saturnus heeft je de afgelopen jaren gedwongen om méér werk te verzetten dan je ooit voor mogelijk hield, Waterman. Dit jaar pluk je de vruchten van alle overuren die je hebt gemaakt. Je mag rekenen op status, erkenning en succes. Loopt het tijdens de eerste maanden van het jaar nog niet helemaal zoals het moet? Komt doordat Mercurius dan retrograad is in je sterrenbeeld. Zie het maar als een kans om projecten nog eens onder de loep te nemen en waar nodig te verbeteren. Finetunen is minstens zo belangrijk als grote sprongen voorwaarts maken. Met Saturnus tot 2017 in de doelenzone van je horoscoop krijg je volop de tijd om je dromen waar te maken. De sleutelwoorden: timing en geduld. Jupiter staat tot augustus in de relatiezone van het heelal, wat betekent dat je mag rekenen op de hulp van anderen. In de zomer is Saturnus korte tijd retrograad: nog zo’n periode om te revisen en revampen. Vanaf september heb je groen licht om je weer op de toekomst te richten. Alle barrières en vertragingen verdwijnen uit beeld; niets staat je nog in de weg om de wereld te veroveren.

5 nieuwe kapsels om te proberen deze winter >

VRIENDSCHAP & SAMENWERKING
De afgelopen jaren is je integriteit flink op de proef gesteld en heb je het respect gewonnen van vrienden en collega’s. Saturnus, jouw belangrijkste planeet, staat de komende jaren in het deel van je horoscoop dat over vriendschap, wensen en lange termijndoelen gaat. Van maart tot juni is ’ie even retrograad, waardoor het leven afremt en je de kans krijgt om terug te kijken en te waar nodig aan te passen. Weet dat je genoeg tijd hebt om alles af te krijgen; haast maken is niet nodig. De Noordelijke Maansknoop zorgt ondertussen voor kansen om te reizen, nieuwe plaatsen te zien en bijzondere mensen te ontmoeten. Volop inspiratie dus! Op 17 maart staat de laatste ruzie tussen Pluto en Uranus op het program, die vreemd genoeg heel positief voor jou uitpakt. Terwijl anderen zich met moeite staande weten te houden in de wervelwinden, verdiep jij je in de psychologie van het bestaan.

GEZONDHEID
Het is dit jaar extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat geldt vooral voor de lentemaanden en in het bijzonder voor de dagen rond 17 maart, wanneer Pluto en Uranus recht tegenover elkaar komen te staan. Zorg voor rust en ontspanning, en ga eventuele stress te lijf met yoga, mindfulness en meditatie. Heb je last van slapeloosheid? Probeer dan meer ritme in je leven te brengen en kalmeer jezelf met natuurlijke middelen, zoals kruidenthee en warme baden voor het slapengaan. 2015 kan een heel relaxed jaar worden, Waterman, maar alleen als jij daar ook je best voor doet.

Waarom je in 2015 bottenbouillon drinkt >

LAATSTE NIEUWS

KOOP NU: ELLE'S FAVORIETE NIEUWE ITEMS