Waterman

DAG

ALGEMEEN
2014 is bedoeld om je horizon te verbreden, Waterman, zowel letterlijk als figuurlijk. Nieuwe dingen leren, nieuwe landen zien... Ben je veel thuis geweest de afgelopen tijd, dan is dit hét moment om je koffers te pakken. Buiten je comfortzone doe je de waardevolste inzichten op. Waar die wanderlust ineens vandaan komt? Dat is Mars, die de eerste helft van het jaar in de reiszone van je horoscoop te vinden is.

 

Jupiter houdt je tot juli druk met werkprojecten. Je agenda barst haast uit z’n voegen van de afspraken en to-do’s, maar het is wél heel leuk en stimulerend allemaal. Tijd om op adem te komen krijg je vanaf de zomer. De dagelijkse drukte verdwijnt naar de achtergrond en de focus verschuift naar relaties. De volle maan van 10 augustus is een datum om te noteren: jouw persoonlijke hoogtepunt van het jaar.

 

LIEFDE
De noordelijke node van de maan komt in maart in het sterrenbeeld van relaties terecht. Vertaling: meer harmonie. Was de liefde uit evenwicht geraakt, dan krijg je nu de kans om daar iets aan te veranderen. En ja, dat vraagt om compromissen en om water bij de wijn, maar het is het heus helemaal waard. Hoe harder je bereid bent om voor de liefde te werken, hoe gelukkiger je zult zijn. Reizen en romantiek zijn dit jaar nauw met elkaar verweven. Bovendien staat Jupiter vanaf de zomer in de relatiezone van je horoscoop. Dat doet niet alleen je sociale contacten goed, maar levert ook een hele horde potentiële partners op.

 

We volgen de celebs' every move dankzij hun eigen instagram-, facebook- en twittersnapshots >

 

GELD & CARRIÈRE
Werk- en carrièredoelen staan dit jaar bovenaan je lijst. Goed nieuws dus dat de sterren je helpen bij alles wat je onderneemt (al is het tijdens de eerste helft van het jaar wel oppassen voor stress). Powerplaneet Saturnus staat het hele jaar lang aan de top van je horoscoop en geluksplaneet Jupiter zweeft in juli de partnershipzone van het heelal binnen, wat je helpt om nuttige contacten te maken. Werk samen met personen die goed aansluiten bij jouw sterke en zwakke punten. Dit jaar is niet bedoeld om in je eentje aan projecten te sleutelen, Waterman. Verzamel zoveel mensen om je heen (het makkelijke deel) en ga intieme werkrelaties aan (de uitdaging).

 

Zien! Dit zijn dé 25 bestgeklede dames van het jaar 2013 >

 

VRIENDSCHAP
Het is belangrijk om nieuwe vrienden zorgvuldig te kiezen, Waterman. Niet iedereen mag zomaar bij de verzameling excentriekelingen horen die jij om je heen verzameld hebt. Nee, het moeten mensen zijn die écht iets toevoegen en inbrengen. Andere opdracht dit jaar is om jezelf onder de duim te houden als je op het punt staat om vriendschappen te verwoesten. Jij komt normaal gesproken heel koel en afstandelijk over; logisch dus dat mensen dan schikken als je ineens zo fel uit de hoek komt. Achteraf heb je daar natuurlijk spijt van, maar dan is het vaak al te laat. Gelukkig helpen de sterren je dit jaar om diplomatiek en tolerant te zijn, en zo nu en dan eens een beetje water bij de wijn te doen.

 

GEZONDHEID
Je dagen zitten overvol en je agenda puilt uit van de afspraken, maar waarschijnlijk geeft dat je vooral energie. Geluksplaneet Jupiter staat tot juli in de gezondheidszone van je horoscoop: hét moment om in shapete komen. Ga vóór je werk naar de sportschool of loop ’s avonds nog een rondje hard. Tijdens de tweede helft van het jaar verschuift de focus naar relaties. Werk verdwijnt naar de achtergrond en alles draait om het contact met de mensen om je heen. Vandaar dus dat het zo belangrijk is om januari tot juli te gebruiken voor sport en gezondheid; als je jezelf tijdens die maanden goede gewoonten aanleert, blijf je het hele jaar lang fit.

 

Snelheidsduivels: 15 snelle sneakers die je nooit meer uit wil doen >

ELLE'S TOP 10: DE MOOISTE NIEUWE GLITTER-ITEMS VAN DEZE WEEK

LAATSTE NIEUWS