Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


KREEFT
MET
BOOGSCHUTTER

Jij: Boogschutter- Hij: Kreeft

 

Eén ding is zeker: er is op het eerste gezicht niet veel dat jullie bindt. Als Boogschutter ben jij autoritair en sterk, terwijl de Kreeft juist verlegen, gereserveerd en soms zelfs passief is.

 

Jij zal in deze relatie dus de broek aan hebben en het lot van jullie relatie in handen nemen. Als Kreeft zal hij daar niet tegenin gaan; sterker nog, hij vindt het juist fijn geen verantwoordelijkheden te hoeven dragen die hij niet aankan. Denk echter niet dat hij makkelijk te kneden en sturen is. Je zult er vanzelf achter komen dat onder zijn kalme en breekbare buitenkant een man schuilgaat met een sterke ambitie en een extreem doorzettingsvermogen, en misschien is het dan al te laat.

 

Jouw Kreeft, bezitterig en jaloers als hij is, zal het moeilijk vinden om met jouw onafhankelijkheid en vrije geest om te gaan. Er zijn kortom helaas niet genoeg punten waarop jullie hetzelfde zijn. Jullie vormen geen stabiel stel en een langdurige relatie is dan ook vrijwel uitgesproken.

 

 

Jij: Kreeft - Hij: Boogschutter

 

Het is de vraag of jouw Waterelement het Vuurelement van de Boogschutter zal overwinnen, of dat hij het zal zijn die zege viert over die lieve Kreeft. Wat de uitkomst ook is, het zal sowieso vrij moeilijk worden om een goede balans te kunnen vinden.

 

De mannelijke Boogschutter heeft de neiging om behoorlijk dominant te zijn. Als Kreeft accepteer je zijn autoriteit echter lang niet altijd. Ondanks je kalme en zachtaardige voorkomen, maak je zo nu en dan je ontevredenheid duidelijk door fel uit de hoek te komen.

 

Wat zeker is, is dat jullie allebei erg gesteld zijn op je onafhankelijkheid. Maar hoewel hij het prima vindt om jou de ruimte te geven waar hij zelf ook zo’n behoefte aan heeft, ben jij behoorlijk bezitterig en jaloers en zul je zelfs de kleinste indiscretie van zijn kant niet accepteren. Als hij over de schreef gaat, kan hij rekenen op een flinke uitbrander van jouw kant.

 

Het zal dus moeilijk zijn om een harmonieuze relatie op te bouwen. Er is net genoeg affiniteit om op één lijn te zitten qua smaak en behoeftes, maar er zijn geen extra overeenkomsten om verveling en emotionele afstomping te kunnen voorkomen.

LAATSTE NIEUWS