Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


LEEUW
MET
VISSEN

Jij: Vissen - Hij: Leeuw

 

De Leeuw, krachtig, mannelijk en autoritair als hij is, zal zeer gecharmeerd zijn door de ietwat verloren, verlegen, nonchalante en gereserveerde Vissen. En jij zult helemaal in de ban zijn van deze geweldige, zelfverzekerde man die door iedereen zo bewonderd wordt.

 

Na deze periode van wederzijdse bewondering zullen echter de eerste problemen de kop op steken, want eigenlijk passen jullie niet zo goed bij elkaar. Als vrouwelijke Vissen ben je romantisch en sentimenteel, en droom je van een man die zijn liefde en genegenheid constant tentoon spreidt. De Leeuw is echter een egoïstisch persoon die, ondanks zijn grote aanleg voor gulheid, voornamelijk aan zichzelf denkt. Hij moet zijn image van bedreven charmeur in stand houden, en zal jou soms verwaarlozen om met anderen te kunnen flirten. Bezitterig en jaloers als hij is, zou hij zulk soort gedrag van jou nooit pikken. Daar hoeft hij zich overigens ook geen zorgen over te maken, want als Vissen ben jij zeer trouw en loyaal. Als hij je echter geen toegewijde aandacht kan geven, zal dat jou diep ongelukkig maken.

 

Omdat hij zoveel meer macht heeft, lijken jullie als koppel behoorlijk uit balans te zijn. Vergeet echter niet dat er een keur aan kosmische elementen is die voor nuances in de sterrenbeelden zorgt en jullie eigenschappen kan veranderen.

 

 

Jij: Leeuw - Hij: Vissen

 

Omdat de verschillen tussen jullie sterrenbeelden behoorlijk moeilijk te overbruggen zijn, kunnen jullie als stel aardig wat obstakels tegenkomen. Daar komt nog bij dat het door jullie totaal verschillende karakters vrijwel onmogelijk is om een balans te vinden waar jullie allebei tevreden mee zijn.

 

De mannelijke Vissen is zachtaardig, gevoelig en toegenegen, maar ook weifelachtig en besluiteloos. Jij bent daarentegen heel dynamisch en ondernemend; jij hebt in huis de leiding en maakt de beslissingen.

 

Hij is verlegen, gereserveerd en ongrijpbaar, terwijl jij juist autoritair, stralend en trots bent. Als zelfingenomen en zeer op jezelf gerichte Leeuw zal je dus de dienst uitmaken, en de arme Vissen zal zich al snel verstikt voelen door jouw imponerende karakter.

 

Het zal daarom geen verrassing zijn dat jullie veel kritiek op elkaar hebben en vaak zullen botsen. Jij minacht hem om zijn zwakheid en gebrek aan ambitie, terwijl hij jou je ijdelheid en autoritaire gedrag kwalijk neemt.

 

Er is echter hoop: als de kosmische elementen zó op elkaar inspelen dat jullie een wat mildere versie van jullie sterrenbeelden worden, is het misschien mogelijk om op een andere, positievere manier met elkaar omgaan.

LAATSTE NIEUWS