Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


LEEUW
MET
WATERMAN

Jij: Leeuw - Hij: Waterman

 

De Waterman en de Leeuw zijn tegenovergestelde sterrenbeelden, maar omdat jullie elkaar daardoor ook aanvullen, kan die tegenstelling best goed uitpakken. Hoewel jullie elkaar bewonderen en je ook zeer tot elkaar aangetrokken voelen, betekent dat echter niet dat alles koek en ei zal zijn; jullie wederzijdse begrip zal hoge pieken en diepe dalen doomaken.

 

Als vrouwelijke Leeuw zul je als vanzelf de leiding op je willen nemen. Ondanks zijn vriendelijke en ongecompliceerde karakter zal hij zich echter niet laten inperken of leiden. Hij heeft een hekel aan elke vorm van autoriteit en zal niet dat dan ook zeker kenbaar maken. Als Leeuw zul je dus moeten leren om hem wat vrijheid te gunnen, anders kunnen jullie een harmonieuze relatie wel vergeten.

 

De mannelijke Waterman heeft altijd veel vrienden en vriendinnen om hem heen, al snapt hij niet zo goed wat nu vriendschap is en wat liefde. Jij bent echter jaloers aangelegd, en duldt dus geen onduidelijkheden op dat gebied. Logisch natuurlijk, maar jaloezie kan veel schade aanrichten – zeker in jullie relatie. Naast de invloed van andere planeten, is het daarom belangrijk dat jullie beseffen wat de risico’s zijn. De mannelijke Waterman weet niet altijd precies wat hij wil, maar met een Leeuw aan zijn zijde doet hij er verstandig aan om zijn keuze snel te maken, en zich vervolgens niet meer te bedenken.

 

 

Jij: Waterman - Hij: Leeuw

 

Jullie worden tegelijkertijd tot elkaar aangetrokken en afgestoten. De vraag is dus welke van de twee de boventoon zal voeren en wat de bepalende factoren in het spel zijn.

 

De mannelijke Leeuw heeft de gewoonte zichzelf als de beste, de sterkste en de belangrijkste persoon te presenteren, en hij gelooft daar zelf ook heilig in. Dit gedrag botst enorm met het gevoel voor simpliciteit en bescheidenheid dat jij als vrouwelijke Waterman hebt. Aan de andere kant ben je echter ook best een beetje trots dat zo’n geweldig en geliefd persoon zijn oog op jou heeft laten vallen.

 

Bovendien zal die enigszins vervelende eerste indruk van de Leeuw op den duur wel wat vervagen en zul jij beter leren leven met zijn zelfverzekerdheid en onverwoestbare trots. Dan zal je ook oog krijgen voor zijn goede eigenschappen als gulheid en warmte. Die kwaliteiten zijn voor jou bepalend en je zult er alles aan doen ze aan te wakkeren en te versterken.

 

Als het je lukt hem zijn trots opzij te laten zetten en hem gevoeliger maakt voor de behoeften van anderen, zullen jullie een goed stel zijn dat een geweldige toekomst tegemoet gaat.

LAATSTE NIEUWS