Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


LEEUW
MET
WEEGSCHAAL

Jij: Weegschaal - Hij: Leeuw

 

De mannelijke Leeuw wil altijd de beste zijn en houdt ervan om constant te stralen en bewonderd te worden. Hij zal zich aangetrokken voelen tot de aantrekkingskracht die jouw charme op andere mannen hebt. Omdat er zoveel anderen zijn die jou ook willen hebben, zal hij proberen je helemaal voor zich winnen – en daar zal hij in slagen ook.

 

Jij laat je als Weegschaal echter niet voor de gek houden en gaat alleen op zijn avances in als je zeker weet dat zijn gevoelens voor jou oprecht zijn. Bovendoen ben je veel te onafhankelijk en intelligent om met een man in zee te gaan die jou alleen als vriendin wil om er zelf goed bij af te steken.

 

Zodra je het gevoel hebt dat het hem echt om jou te doen is en hij van je houdt zoals je bent, zal je je hart openstellen en je helemaal aan hem overgeven. Jullie vormen een dynamisch stel: ondanks dat jij verre van passief bent, zal jouw Leeuw voor de actie zorgen, terwijl jij gevoeligheid, charme en fantasie in jullie relatie brengt.

 

Let er allebei op niet te bezitterig of te autoritair te worden, en jullie hebben als stel alle kans op een sterkte, langdurige toekomst vol intense, gedeelde emoties.

 

 

Jij: Leeuw - Hij: Weegschaal

 

Als vrouwelijke Leeuw ben je van nature autoritair en zal je daarom in de relatie het voortouw nemen. Hij is vrij gereserveerd en soms zelfs behoorlijk verlegen, dus houd jij hem onder de duim en bied je hem bescherming. Sommige mannen zouden dat vernederend of toch op z’n minst opmerkelijk vinden, en of hij jouw gedrag zal accepteren hangt dan ook vooral af van hoe je je precies gedraagt.

 

Vaak zal jouw energieke, ondernemende en efficiënte karakter gelukkig aanstekelijk werken. Jullie zullen de verdelingen allebei direct accepteren en het zal dan ook tot veel goeds leiden. Als Weegschaal zal hij, intelligent en meegaand als hij is, daarnaast altijd in jouw belang of het belang van de relatie handelen. Hij is gracieus, gevoelig en fijnzinnig, en zal voor charme en fantasie in de relatie zorgen.

 

Ook jij als Leeuw weet hoe je lief moet zijn, vooral als je merkt dat je autoriteit niet in twijfel getrokken wordt. En met een Weegschaal als vriend hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

 

Jullie zijn in de positie om een stevige, gulle en gevoelige relatie op te bouwen, waarbij jullie de spanningen en kleine onenigheden die in veel relaties voorkomen moeiteloos uit de weg ruimen.

LAATSTE NIEUWS