Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


MAAGD
MET
MAAGD

Jij: Maagd - Hij: Maagd

 

Het is helaas niet waar dat mensen met hetzelfde sterrenbeeld perfect bij elkaar passen, omdat ze elkaar door hun overeenkomsten zo goed zouden kunnen begrijpen. In jullie geval is er echter wél een grote kans op een goed passende match. Als Maagden zijn jullie namelijk allebei correct, gereserveerd en hoffelijk, waardoor jullie als koppel geen last zullen hebben van heftige scènes en onbeleefde woordenwisselingen.

 

Gereserveerdheid voert de boventoon in de relatie en zorgt soms voor een gebrek aan enthousiasme en uitbundigheid. De relatie zal daardoor probleemloos verlopen, maar ook weinig verrassing zijn en zeker niet overlopen van warmte en affectie.

 

Jullie hechten allebei veel waarde aan geld en materialistische zaken, en het verzamelen hiervan is dan ook één van jullie belangrijkste bezigheden.
Als Maagd hebben jullie allebei de neiging om een afgesloten leven te leiden en geen contact met andere mensen te zoeken. Jullie hebben een comfortabel thuis gecreëerd waar jullie je goed voelen en zo vaak mogelijk zijn.

 

Om de eentonigheid in de relatie te doorbreken en dichter tot elkaar te komen, is een grote passie voor een gedeeld ideaal nodig. Of jullie die passie in je hebben, is echter de vraag.

LAATSTE NIEUWS