Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


MAAGD
MET
WEEGSCHAAL

Jij: Weegschaal - Hij: Maagd

 

Verrassend genoeg passen jullie eigenlijk vrij goed bij elkaar. Als vrouwelijke Weegschaal hecht je echter absoluut geen waarde aan materialistische zeken en heb je totaal geen interesse in geld, waardoor je de Maagd soms wat te down to earth kan vinden.

 

Toch weet je dat je je met de mannelijke Maagd nergens zorgen over hoeft te maken. Hij zorgt ervoor dat het vuur blijft branden en jij kunt heerlijk verdwijnen in je zoete droomwereld. Wel vind je dat hij ietwat té huiselijk is; het huis, de keuken, de comfortabele stoel en de sloffen zijn allemaal leuk, maar jij verlangt naar wat meer openheid en flair in het leven.

 

Jij houd je veel meer met de buitenwereld bezig dan hij, en dat vindt de Maagd moeilijk te verdragen. Je hebt behoefte aan verrijkende ontmoetingen en veel contact met andere mensen, en je bent geërgerd door aan zijn pogingen jou in het liefdesnestje op te sluiten. Als hij de Weegschaal haar behoeften ontzegd, loopt hij echter het risico om je te verliezen.

 

Alleen met veel zachtaardigheid, begrip en vertrouwen is het mogelijk om samen een gelukkig stel te vormen.

 

 

Jij: Maagd - Hij: Weegschaal

 

Het is voor jullie niet onmogelijk om een relatie op te bouwen, maar jullie kunnen er wel veel moeite mee hebben om elkaar goed te begrijpen. Hij leeft in een droomwereld, terwijl jij met beide benen op de grond staat en de realiteit nooit uit het oog verliest.

 

Als emotionele Weegschaal kan hij misschien wat teleurgesteld zijn door jouw klaarblijkelijke koelheid. Zeker in het begin zal hij het gevoel hebben dat je niet aan zijn sentimentele verwachtingen voldoet. Maar hij gelooft zo heilig in de liefde dat hij uiteindelijk ook jou zal weten te overtuigen.

 

Als vrouwelijke Maagd ben je vrij afstandelijk en op jezelf, terwijl hij juist heel sociaal is. Het is daarom belangrijk dat je hem zo nu en dan wat vrijheid geeft. Hij zal dan voor gevoeligheid en flair in de relatie kunnen zorgen, en jij voor de serieusheid en materialistische zekerheid.

 

Als jullie allebei de goede karaktereigenschappen van de ander weten te waarderen en onthouden dat relaties nu eenmaal concessies vereisen, zullen jullie uiteindelijk op één lijn komen te zitten.

LAATSTE NIEUWS