Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


RAM
MET
RAM

Jij: Ram - Hij: Ram

 

Rammen zijn agressief, impulsief en autoritair. Een relatie tussen twee Rammen zal dus geen rustig kabbelend beekje zijn. Conflicten zullen er zeker zijn, vooral als de één zijn of haar ideeën aan de ander wil opdringen. De mannelijke Ram is standvastig, wil niet gedomineerd worden en al helemaal niet door een vrouw, zelfs al is ze zijn geliefde en vindt hij haar de meest geweldige persoon in de wereld.

 

Ook jij als vrouwelijke Ram tolereert geen obstakels op je weg naar vrijheid en zal je hevig verzetten als je partner autoritair uit de hoek komt. Beide partijen moeten dus zoeken naar de juiste balans in hun relatie.

 

Die balans kan wel degelijk bereikt worden. Elke vrouwelijke Ram voelt namelijk diep van binnen dat ze de bescherming van haar geliefde nodig heeft en door hem verdedigd wil worden. Ook ben je gevoelig en intelligent genoeg om te beseffen dat achter zijn uiterlijke ruigheid een gevoelige man schuilgaat die snakt naar liefde.

 

Omdat jullie allebei van nature niet goed met geld om kunnen gaan, zal één van de twee de financiën op zich moeten nemen. Jullie hebben beiden de neiging om alles uit te geven dat er is, met het idee dat er op één of andere manier altijd wel genoeg geld zal zijn. Hierdoor kan het moeilijk zijn de financiële situatie stabiel te houden.

 

Zolang de één zich niet aan de ander opdringt, kunnen Rammen over het algemeen prima een harmonieuze relatie hebben. Het belangrijkste is dat jullie allebei gezegend zijn met hoge dosis gevoeligheid en trouw, wat zal zorgen voor een gelukkig leven samen.

LAATSTE NIEUWS