Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


RAM
MET
VISSEN

Jij: Vissen - Hij: Ram

 

Als Vissen ben je lief, gevoelig en romantisch aangelegd. Je bent vrouwelijk en charmant, en de mannelijke Ram zal zich onweerstaanbaar tot je aangetrokken voelen. De combinatie tussen de mannelijke Ram en vrouwelijke Vissen is goed in balans, maar alleen als hij geen misbruik maakt van jouw breekbaarheid door heel egoïstisch jouw smaak en ideeën naar de achtergrond te drukken.

 

In de meeste gevallen zal een Ram je echter helpen over je verlegenheid heen te komen en wat assertiever te worden. En dat is precies wat jij zoekt in een man: onvoorwaardelijke liefde, steun en bescherming, zonder dat het verstikkend wordt. Als vrouwelijke Vissen zal je hem raken en hij zal zijn gevoelens met veel kwetsbaarheid aan je tonen.

 

Als het de mannelijke Ram lukt om zo nu en dan wat minder zelfingenomen te zijn, dan zullen jullie een stabiele en eerlijke relatie hebben waarin jullie gevoelens voor elkaar alleen maar sterker worden.

 

 

Jij: Ram - Hij: Vissen

 

De mannelijke Vissen is kalm, gereserveerd en behoorlijk verlegen. Bovendien vindt hij het moeilijk om zich emotioneel aan iemand te binden en laat het daarom vaak aan de andere partij over om de eerste stap te zetten. Gelukkig heb jij er als vrouwelijke Ram helemaal geen moeite mee om het initiatief te nemen.

 

Als Ram ben je koppig, autoritair en soms zelfs agressief, terwijl de Vissen juist zachtaardig, gevoelig en genoeglijk is. Hoewel hij conflicten het liefst vermijd, zullen er dus zeker spanningen in jullie relatie zijn.

 

Je hebt behoefte aan een partner om mee te sparren, en op den duur zal je daarom behoorlijk verbitterd raken door het ontwijkende gedrag van de Vissen. Jij bent uitbundig en origineel, en houdt er zowel van om anderen te plezieren als zelf de aandacht te vragen. Hij heeft er daarentegen een hekel aan om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

 

Als je niet uitkijkt, loop je het risico dat de Vissen verstikt. Als je echter weet hoe je je eigen gedrag in bedwang kunt houden, zal je hem kunnen helpen om wat zelfverzekerder te worden. En zodra hij wat zekerder van zichzelf is, zal hij jou ook de kalmte, zachtaardigheid en emotionele zekerheid kunnen bieden die je zo hard nodig hebt om goed te kunnen functioneren.

LAATSTE NIEUWS