Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


STEENBOK
MET
KREEFT

Jij: Steenbok - Hij: Kreeft

 

Jouw mooie, zelfverzekerde voorkomen kan het hoofd van de naïeve Kreeft op hol brengen. Omdat jij echter niet van plan bent je koele karakter op te geven en hij juist veel behoefte heeft aan emotionele warmte, zal hij al snel teleurgesteld worden. Hij zou het liefst constant verzorgd, gerustgesteld en liefgehad worden, maar jij bent daar als Steenbok niet warm genoeg voor en vergeet ook zo nu en dan je gevoelens te laten zien.

 

De Kreeft is een dromer, en lang niet zo realistisch en pragmatisch als jij. Op dit punt vullen jullie elkaar dus goed aan en kan er een balans gevonden worden. Als Steenbok zorg jij voor het huishouden en bewijst de perfecte boekhoudster, huisvrouw en regelaar te zijn. Hij is echter niet zo netjes; je zal hem er vaak van beschuldigen teveel uit te geven en mopperen over zijn gebrek aan punctualiteit.

 

Hij vertrouwt jou compleet, maar er kan onenigheid ontstaan als hij zijn vele vrienden bij jullie thuis uitnodigt of juist nooit thuis is omdat hij met ze in de kroeg zit. Je zult je hier bij neer moeten leggen en eraan moeten wennen hem de vrijheid te geven die hij nodig heeft.

 

 

Jij: Kreeft - Hij: Steenbok

 

Zowel de vrouwelijke Kreeft als de mannelijke Steenbok hebben behoefte aan zekerheid, maar op een heel verschillende manier. Het is daarom de vraag of jullie op dat gebied kunnen bieden wat de ander nodig heeft.

 

Als Steenbok is hij goed in het zorgen voor materialistische zekerheid, maar daarentegen niet zo bekwaam in het tonen van affectie. Jij hebt echter wel een heel grote behoefte aan liefde en aandacht van je man van je keuze; dat is het soort zekerheid waar je naar op zoek bent. Zelf weet je gelukkig wel precies hoe je toegenegen, zachtaardig en zorgzaam moet zijn, ook al is hij nogal kil en afstandelijk. Als hij echter niets terugdoet, zal je het niet lang met hem uithouden.

 

Anders dan de mannelijke Kreeft, je astrologische broertje, ben je vrij introvert aangelegd. Omdat de Steenbok meer met zichzelf dan met de buitenwereld bezig is, loop je daardoor het risico om jezelf te verliezen in een zeer gesloten relatie waarin weinig met elkaar gepraat wordt.

 

Als jullie een sterk en stabiel koppel willen vormen, is het dus belangrijk om te blijven communiceren en eerlijk tegen elkaar te zijn, om zo overgevoeligheid en misverstanden te voorkomen.

LAATSTE NIEUWS