Love Match - Doe de liefdestest - Horoscoop en liefde


WEEGSCHAAL
MET
VISSEN

Jij: Weegschaal - Hij: Vissen

 

Wanneer hij de vrouwelijke Weegschaal ontmoet, zal de Vissen zich realiseren dat jij met je lieve, vriendelijke en vrouwelijke karakter verdacht dicht in de buurt komt van de vrouw waar hij al zo lang van droomde.

 

Als Weegschaal kan je soms wat verlegen en gereserveerd zijn, maar de aanwezigheid van de Vissen zal je geruststellen. Hij is kalm en toegenegen, en bijna vrouwelijke gevoelig, wat maakt dat hij het andere geslacht goed kan begrijpen. Kortom, deze man is zeer welkom in jouw leven.

 

Het probleem is echter dat jullie wel erg veel op elkaar lijken, waardoor er gebrek is aan energie en vastberadenheid; over elke beslissing wordt eindeloos getreuzeld. Daar komt nog bij dat hij als typische dromer absoluut geen gevoel voor realiteit heeft en je dus niet zal kunnen helpen met de dagelijkse klusjes. Ook jou ontbreekt het aan dynamiek, en het zal je niet lukken om de boekhouding te doen, het huishouden te regelen en de financiële problemen – die er ongetwijfeld zullen zijn – op te lossen.

 

Gelukkig zijn jullie allebei heel gul en hechten jullie niet veel waarde aan materialistische rijkdom, maar van alleen liefde en water kan je helaas niet leven.

 

Hopen dus dat de eindeloze nuances waar kosmische elementen en andere astrologische invloeden voor kunnen jullie karakters wat zullen doen afzwakken, zodat jullie elkaar beter zullen kunnen begrijpen.

 

 

Jij: Vissen - Hij: Weegschaal

 

Jullie zijn allebei geweldige mensen, maar voor het opbouwen van een sterke en stabiele relatie is het belangrijk om realistisch en vastberaden te zijn, en daar ontbreekt het jullie helaas aan. De mannelijke Weegschaal is een eeuwige twijfelaar; hij vindt het moeilijk om beslissingen te nemen en is bang om anderen zijn wil op te leggen. Of hij succesvol is in zijn werk, relatie en sociale situaties hangt dus voor een groot deel af van zijn partner. Het is belangrijk dat zij hem weet te stimuleren en op te peppen.

 

De vraag is of jij dat als Vissen in je hebt. Je bent lief en dromerig, en leeft het liefst in je eigen fantasiewereld. Je bent echter niet zo realistisch en vindt het moeilijk om keuzes te maken, en kan daardoor hem daardoor niet de rustige, aangename basis bieden die hij nodig heeft.

 

In het begin zal jullie emotioneel ongetwijfeld heel goed in balans zijn, maar bij het eerste obstakel zullen jullie al vastlopen. Ook zijn jullie door een gebrek aan energie en dynamiek een nogal saai en kleurloos stel, en verveling zal al snel de kop opsteken.

 

Dit klinkt allemaal vrij negatief, maar er is hoop. Ook andere kosmische elementen hebben namelijk invloed op ons karakter en kunnen jullie kwaliteiten zozeer beïnvloeden dat een positieve, solide en gelukkige relatie wel degelijk mogelijk is.

LAATSTE NIEUWS