MAANDHOROSCOOP
oktober 2014

Geluksdagen: 5, 6, 14, 15, 24

 

Pechdagen: 12, 13, 19, 20, 26

 

Er staan deze maand twee belangrijke astrologische happenings op het program. Of nee, eigenlijk zijn het er drie. De eerste twee zijn eclipsen. Op de 8e valt de volle maan in de geldzone van je horoscoop, waardoor er óf ineens heel veel binnenkomt óf je ineens het gevoel hebt dat je je bankrekening zo snel mogelijk moet legen. Bovendien brengt het verandering: oude patronen maken plaats voor een nieuwe manier van omgaan met geld.

De tweede eclips is de nieuwe maan van de 23e in de psychologische zone van je horoscoop. Dat is een soort persoonlijke reset, Vissen. Je zult versteld staan van hoe veel je de komende zes maanden met je talenten voor elkaar kunt krijgen. Dan tot slot nog Mercurius (happening nummer drie), die vanaf de 4e retrograad is en daarmee voor vertragingen en communicatieproblemen zorgt. Trek je niet teveel aan van de chaos en vertrouw erop dat alles uiteindelijk op z’n plaats zal vallen.

Het weer wordt slechter en ja, je humeur ook. Nergens voor nodig! Met deze tips veeg je in no time de vloer aan met de winterblues >

ELLE SELECTEERT: NU IN DE WINKEL!


NU OP ELLE.NL