Inside Design Amsterdam - Beeld: Neeltje Kleijn

Tiende Inside Design Amsterdam was groot feest

De jubileumeditie van Inside Design Amsterdam was met een recordaantal bezoekers een daverend succes. Organisator ELLE Decoration bedankt alle deelnemers en partners voor de geslaagde en prettige samenwerking.

Zo’n 10.000 bezoekers kwamen tussen vrijdag 27 en zondag 29 september naar de Amsterdamse binnenstad, om zich te laten inspireren door interieurdesign in de breedste zin van het woord. Bijzondere presentaties van zowel jonge als gevestigde ontwerpers en de nieuwste collecties van vooraanstaande meubelmerken waren te bezichtigen op bruisende locaties door de hele stad. De traditionele knalgele bewegwijzering hielp de menigte snel op weg. Inside Design Amsterdam vierde zijn tiende verjaardag en stond daarom in het teken van feest! Dat was goed te zien in de ELLE Decoration Studio in het Lobster House aan het Frederiksplein. Daar zetten de stylisten van ELLE Decoration letterlijk de stoelen aan de kant voor presentaties van formaat.

 

FASHION & FOOD
Nieuw dit jaar was de mix van design, fashion en food. Op verschillende locaties werkten de drie disciplines samen en dat leidde tot verrassende uitkomsten. Een formule die voor herhaling vatbaar is gebleken.

 

Download hier het persbericht in PDF >

 

Gelukkig hebben we de foto's nog. Bekijk Inside Design 2013 in vogelvlucht >

 

 
De tiende editie van Inside Design Inside Design Amsterda...