Artifort stoel voor het goede doel

Wie snel is, kan een unieke stoel van de beroemde ontwerper Pierre Paulin voor Artifort bemachtigen en tegelijkertijd het goede doel steunen.

Dat zit zo: de site Interieurveilen.nl wilde graag een bijdrage leveren aan de actie Serious Request, die dit jaar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog steunt. Het toonaangevende Nederlandse meubelmerk Artifort stelde een Oranje Slice beschikbaar, de designklassieker van Pierre Paulin uit 1960. Vervolgens vroeg Jet Donkers van Interieurveilen.nl kunstenaar Geoffrey Wijn de stoel te beschilderen. Hij toverde de fauteuil om tot het kunstwerk Chairman.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De veiling van de stoel is gestart op 7 december en loopt tot en met 21 december 2011. En worden nog meer aantrekkelijke meubels voor het project van Serious Request en het Rode Kruis geveild, waaronder een vintage vergaderstoel EA108 uit de Aluminium Group, in 1958 ontworpen door Charles en Ray Eames, geproduceerd door Vitra en ter beschikking gesteld door Canoof.

 

BIEDEN

Je kunt nu meebieden via www.interieurveilen.nl, het veilingplatform voor interieurproducten, van banken en kasten tot keukens en tuinmeubels.

 

Check: www.interieurveilen.nl, www.artifort.nl en www.canoof.nl.

 

Wie is de winnaar van de Thonet Mart Stam prijs 2011? >