Cradle to cradle: Inspiratiehuis 20

20

Met daarin een ‘inspiratiehuis’ waar de consument zich kan oriënteren op het innovatieve en duurzame aanbod aan keukenapparatuur. Mensen blijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken in eerste instantie vooral te letten op kleuren, materialen en afmetingen, maar de juiste keukenapparatuur bepaalt maar liefst vijftig procent van de waarde en het gebruiksgenot van een keuken.

 

BSH pleit er dan ook voor eerst de keukenapparatuur en dan pas de keuken zelf uit te kiezen. In het Inspiratiehuis 20|20 wordt in de showrooms van de vijf merken advies gegeven, bijvoorbeeld over welke koelkast beter geschikt is voor een groot gezin dan voor een single. Denk daarbij aan innovatieve foefjes als de VitaFresh-functie, waardoor levensmiddelen langer vers blijven. Of aan de voordelen van een stoomoven en een vaatwasser op ergonomische (oog)hoogte. Er worden ook kookdemonstraties en workshops gegeven.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook leuk: warm slapen in IJshotel Lumen >

 

CRADLE TO CRADLE

Het Inspiratiehuis 20|20 is ontworpen door architectenbureau William McDonough Partners. William McDonough is samen met Michael Braungart grondlegger van de cradle to cradle-filosofie en coauteur van de bestseller Cradle to cradle, afval = voedsel. Het huis ligt in Park 20|20 in Hoofddorp; het eerste cradle to cradle-kantoorpark in Nederland.

 

Wat: Inspiratiehuis 20|20
Waar: Taurusavenue 36, Hoofddorp
Wanneer: vijf dagen per week geopend, van di t/m za

Info: www.bsh-group.com