Gezocht: 's werelds mooiste deur!

Een voordeur is natuurlijk het eerste visitekaartje dat je aan bezoekers én voorbijgangers afgeeft. Met de lente en de start van het buitenseizoen ‘voor de deur’, lanceert het toonaangevende Engelse verf- en behangmerk Farrow & Ball een heel originele wedstrijd.

Meest gelezen

Wie heeft de mooist beschilderde huis-, tuin- of keukendeur of garagepoort? Iedereen kan tot 12 april foto’s inzenden en kans maken op prijzen ter waarde van € 5000!
   
RODE VOORDEUR? GELUKKIG MENS!
Farrow & Ball heeft een onderzoek uitgevoerd onder tweeduizend mensen in het Verenigd Koninkrijk, om erachter te komen wat een voordeur over iemand zegt. Zo is ontdekt dat mensen die achter een dieprode deur wonen, bijvoorbeeld beschilderd met Incarnadine of Blazer uit de collectie van Farrow & Ball, het gelukkigst zijn, terwijl mensen met een groene deur, bijvoorbeeld geverfd met Green Smoke, vooral verfijnd en intelligent zijn. Achter een paarsgeschilderde deur blijkt meestal een sociaal en vrolijk persoon te huizen.
    
Sarah Cole, directeur van Farrow & Ball: ‘De enquête laat duidelijk zien dat de eerste indruk telt en dat een mooi geschilderde voordeur in een zorgvuldig gekozen kleur belangrijk is, in welk land men ook woont. We zijn heel benieuwd hoe de deuren per land variëren, dus ook naar de favoriete kleuren en stijlen in Nederland. Of het nu gaat om de deur van een huis, of die van een schuurtje, garage, prieel of strandhut…’
   
Ben jij de toekomstige designer van een echte Cappellini? >

Advertisement - Continue Reading Below

    
MEEDOEN EN STEMMEN
De wedstrijd Great Outdoors is heel eenvoudig: maak een foto van de deur die is geschilderd in een van de vele matte of glanzende tinten van Farrow & Ball en stuur deze vóór 12 april in via de site van het bedrijf. Nadat het Engelse merk een top 20 heeft samengesteld, kan iedereen via de site stemmen op zijn of haar favoriete deur. De winnaar wordt 30 april bekend gemaakt.
    
Ga dus snel naar www.farrow-ball.com/the-great-outdoors.
    
Kijk voor tips om een buitendeur mooi in de verf te krijgen naar dit Engelstalige filmpje...
   

Meest gelezen