Gespot: paarse kikker

Terwijl we genieten van de eerste, prille zonnestralen, is er voor mensen met een vooruitziende blik al een fris, nieuw schaduwdoek op de markt. Voor die zomerse dagen waarop de zon toch een beetje te veel van het goede wordt!

BLOEM OF BLAD
Purple Frog is een jong Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in buitenproducten om tuin en balkon mee op te fleuren. Net zoals een kikker niet altijd groen is, geeft Purple Frog alledaagse producten graag een origineel jasje. De schaduwdoeken zijn de eerste producten in de collectie en worden geproduceerd in samenwerking met Nesling, expert op het gebied van ‘schaduwproducten’.

 

Lees ook: buitenseizoen geopend >

 

Advertisement - Continue Reading Below

De doeken bieden verkoeling én bescherming tegen de zon en zijn bestand tegen lichte regenbuien, waardoor het mogelijk is lekker buiten te blijven zitten – of liggen. Gemaakt van polyester, kleurvast en waterafstotend. Er is keuze uit een driehoekig, vierkant of rechthoekig doek met daarop een levensgrote print van een rode klaproos of frisgroen gebladerte.

 

Schaduwdoeken Bloem en Boom: driehoek (4 x 4 x 4 meter, € 483), vierkant (4 x 4 meter, € 663) en rechthoek (3 x 4 meter, € 563). Meer info en bestellen: www.purple-frog.nl.

 

Kijk voor meer fijne tuinproducten en volop buiteninspiratie in het nieuwe nummer van ELLE Decoration (nu in de winkel), met de special ELLE Tuinen >