3D Muurkunst

Shop: 3D designpanelen van WallArt.

De mogelijkheden om een wand op te fleuren worden almaar groter. En dan hebben we het niet over behang (nog altijd hot), schilderijen of digitale fotoprints. Of iets daartussen, zoals de werken van Collectieve Kleuren. Helemaal nieuw – en verrassend – zijn de 3D designpanelen van WallArt.

 

ECO DECO
De 100 procent biologisch afbreekbare panelen zijn gemaakt van suikerrietpulp, een restmateriaal van het oogsten van suikerriet, en dus eco-verantwoord. Ze zijn er met eindeloos veel verschillende reliëfpatronen, van cirkels tot vierkanten en van glooiende lijnen tot wybertjes. De driedimensionale dessins zorgen voor een spannend licht- en schaduweffect, en je kunt de witte panelen in elke gewenste kleur schilderen. En desgewenst later nog een keer in een andere kleur schilderen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Een paneel meet 50 x 50 centimeter. De WallArt-panelen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twaalf stuks. Kijk voor alle modellen op www.mywallart-webshop.nl.

 
CHECK OOK
De poppige, humoristische wandkastjes van fotokunstenares Petra Oldengarm. De fotokastjes van 16,6 x 16,6 centimeter zijn in gelimiteerde editie van 25 stuks verkrijgbaar, genummerd en gesigneerd. Meer info over deze ‘Small boxes about life’s perspective’: www.po-box.nl.
 

Meer design shopping >