G-Star RAW X Vitra

Nieuws uit Milaan. Tijdens Salone del Mobile presenteerden G-Star RAW en Vitra het eindresultaat van hun tweede samenwerking: Fauteuil Anthony.

Denimgigant G-Star RAW en de Zwitserse meubelfabrikant Vitra; een modieuze interieur-samenwerking. In de zomer van 2011 lanceerde de twee hun eerste meubelcollectie Prouvé RAW tijdens Art Basel. Een collectie meubelstukken die bestonden uit een respectvolle herinterpretatie van de oorspronkelijke ontwerpen van de Franse modernist Jean Prouvé. Van de toen zeventien stuks gingen er negen in gelimiteerde oplage in de verkoop. Een succes, want gisteren presenteerde het duo een nieuw samen ontworpen designitem in Milaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer over de belangrijkste meubelbeurs van het jaar, Salone del Mobile >

 

FAUTEUIL ANTHONY
Nieuwe highlight van de collectie is de iconische stoel Anthony. Eén van Jean Prouvé’s laaste ontwerpen en een combinatie van onconventionele structuur met een dynamische vorm. Een mooie toevoeging aan de collectie, die zich gekenmerkt door kwaliteit, functionaliteit, innovatie en design.

 

Helaas is Fauteuil Anthony (nog) niet verkrijgbaar, maar voor de gelegenheid zijn twee andere toppers uit de collectie nu wel verkrijgbaar bij alle Vitra-dealers: Fauteuil de Salon en bureautafel Compas Direction. Check voor meer informatie over de Prouvé RAW-meubelcollectie en verkooppunten www.g-star.com en www.vitra.com.