Arnhem: Hotel Modez

Een kijkje in de kamers.

Meest gelezen

We lieten de eerste tekeningen en concepten al in ons blad zien, maar nu is het dan écht geopend: Hotel Modez in Arnhem, bedacht door art director Piet Paris. Onze collega’s deden de details van Hotel Modez hier op deze site al uit de doeken, wij delen graag nog eens ons enthousiasme over het bijzondere interieur.

  

Onze favorieten? Natuurlijk wilden we zien hoe de fournituren-kamer van Thomas Voorn nu écht is geworden: fris en kraalhelder, met linten en fournituren in zachte pastels. Voor wie van stoer houdt: een van onze favorieten is de Humanoid-kamer, herkenbaar aan de sobere, maar warme stijl. Alsof je niet in de stad zit, maar ergens midden in de natuur en er zó op uit trekt, de bossen in. Wat in Arnhem ook prima kan, overigens.

Advertisement - Continue Reading Below

  

En wat dacht je van de vrolijke kamer van textielmerk Vlisco? Daar wordt, zoals we gewend zijn van ze, in full-colour uitgepakt rond het thema Parfum. Of je nu voor romantisch, no-nonsense of super uitgesproken gaat: de interieurs van deze kamers zijn allemaal bijzonder de moeite waard.  
  
Tip: check ook het fijne café Caspar, waar je terecht kunt voor een drankje, maar ook voor een prima avondhap. Meer info via: www.hotelmodez.org.

Meest gelezen

  
 

Kamer 5 Vlisco, door Piet Paris en Klaas Kuiken.

  

Kamer 7, Fournituren door Thomas Voorn.

  

Kamer 25, door Humanoid.

  

Kamer 24, door Piet Paris.

  

Fotografie: Eva Broekema