Dit weekend: DesignMarkt in Gent

Events, routes, expo’s en heul veel design. De stad Gent roept maart uit tot Design Maand. Met dit weekend: DesignMarkt met vintage schatten.  

Op deze lente-editie van de DesignMarkt tref je een ruim aanbod vintage designobjecten van gerenommeerde nationale en internationale tophandelaars (uit België, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Engeland en Duitsland). Er zijn zowel topstukken die vooral verzamelaars lokken, als heel bruikbare en betaalbare spullen.

 

Lees snel wat er deze maand nog meer te doen is in Gent tijdens Maart Design Maand >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Daarnaast is er ook een hoop vertier in de vorm van interactieve live performances, interieuradvies, advies voor je eigen spullen à la kunst en kitsch, pop-up expo's en een photo booth. En in een design lounge kun je terecht voor hapjes en drankjes.

 
BELGIAN DESIGN HEROES
In samenwerking met het Design Museum Gent is er de pop-up expo Belgian Design Heroes te zien. Een chronologisch overzicht van de knapste Belgische designitems; van Victor Horta tot Maarten van Severen. En wie nog niet genoeg kan krijgen van design, moet zeker ook eens langslopen in het Design Museum zelf
 
DESIGNMARKT SPRING EDITION
Wanneer: 9 & 10 maart, 10.00 tot 18.00 uur
Waar: International Congres Center Ghent, Citadelpark 1 te Gent
Kost dat: € 8
Info: www.designmarkt.be

Meest gelezen

 

Ondertussen in Rotterdam: expo Like Pastoe >