WHOLE WORLD Water in je hotel

Yves Béhar ontwerpt een glazen fles voor WHOLE WORLD Water. Zodat je een stijlvolle fles met duurzaam gezuiverd water in je minibar aantreft.

Meest gelezen

Het principe is simpel: een stijlvolle herbruikbare glazen fles met ter plaatse gefilterd drinkwater voor het hotelwezen. Dat is vele malen beter dan dure geïmporteerde plastic flesjes met chemisch gezuiverd water. En goedkoper voor het hotel. Het geld dat daarmee verdiend wordt, kan flux geïnvesteerd worden in wereldwijde waterprogramma’s zodat iedereen schoon drinkwater heeft.  

 

WHOLE WORLD WATER
Industreel ontwerper (én reclameman) Yves Báhar, die verantwoordelijk is voor designs voor onder andere Puma, Nivea, Birkenstock, Coca-Cola en General Electric heeft zich voor het ontwerp van de WHOLE WORLD waterfles laten inspireren door de drie W’s. Resultaat: een golvende beweging die terug te zien is in de glazen fles. Een plastic label is niet nodig, het logo staat al in het glas.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Inmiddels doen onder meer Oberoi Hotels & Resorts, enkele The Ritz-Carlton Hotels, Banyan Tree Hotels & Resorts en Virgin al aan de mooie glazen flessen van WHOLE WORLD Water. Ga voor meer informatie naar wholeworldwater.com.