Weer open: Roof Garden Arnhem

Het Arnhemse pop-updakterras Roof Garden, ditmaal bovenop parkeergarade Velperpoort, heeft vanaf dit weekend het dakpark weer voor je klaar.

Meest gelezen

Vorig jaar zomer was de Roof Garden één van de leukste plekken van Arnhem. Zeven-hoog, bovenop het dak van parkeergarage Langestraat trof je een tijdelijk park(je) compleet met strandstoelen, bloembakken, fruitbomen, picknicktafels en gras. Dit jaar komt Roof Garden terug met niet één, maar twee locaties.

 

STADSOASE
Vanaf 16 juni is de stadsoase weer hoog in de lucht te vinden, bovenop het dak van parkeergarage Velperpoort om precies te zijn. Om na twee weken per fiets vrolijk verder te verhuizen naar parkeergarage Rozet (voorheen parkeergarage Langstraat) en daar te blijven tot en met 21 juli. Op het dak wordt bovendien voedsel verbouwd dat vervolgens weer op je bord belandt en ook de benodigde energie wordt ter plaatse opgewekt.

Advertisement - Continue Reading Below

 
EERST DAKYOGA, DAN EEN DAKHAP
Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag organiseert Roof Garden Arnhem de Dakhap, met telkens een andere Arnhemse kok die gerechten maakt. Houd bovendien de agenda in de gaten, want de lijst tot nu toe belooft een hoop vertier; van dakyoga, silent disco en cinema, tot een literaire avond, akoustische optredens, een cursus urban bee-keeping en een RUILvolution.

 
Roof Garden Arnhem, vanaf 16 juni, bovenop parkeergarage Velperpoort, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 175 en vanaf 29 juni op parkeergarage Rozet, de Langstraat 10. www.roofgardenarnhem.nl.

Meest gelezen

 

Leuk! Dit weekend in Amsterdam: de Open Tuinen Dagen >