Goed Koper

Of het nu om hardware (leidingen en muur) of software (lamp en kandelaar) gaat, koper is overal. Je krijgt nu bij een jaarabonnement op ELLE Decoration een koperen lamp van Zuiver cadeau.

Koper is strak en warm tegelijk en past zich moeiteloos aan de omgeving aan. Als je het echt goed wilt aanpakken, is een complete muur met koper beslaan natuurlijk ook een optie. Het enige wat je voor dit spectaculaire effect hoeft te doen, is een bouwmarkt bezoeken en aan de slag gaan.

 

EASY DOES IT

Maar laten we voorzichtig beginnen! Deze koperkleurige hanglamp van Zuiver krijg je nu cadeau bij een jaarabonnement op ELLE Decoration. Ben je al abonnee, of gewoon heel erg gul? Geef dan een abonnement op ELLE Decoration en de hanglamp van Zuiver cadeau. Maar je kunt de lamp natuurlijk ook zelf houden en iemand anders blij maken met het abonnement!

Advertisement - Continue Reading Below

 

WIST U DAT…
Koper een scheikundig element met symbool Cu en atoomnummer 29 is. Het is een roodgeel overgangsmetaal dat in ongelegeerde vorm ook als roodkoper bekendstaat. Omdat koper buigzaam is, eenvoudig te vervormen is en een zeer groot geleidingsvermogen heeft voor elektriciteit en warmte, wordt het op grote schaal in de industrie gebruikt.

 

Cadeau: hanglamp van Zuiver jaarabonnement (6x) ELLE Decoration nu voor € 19,95 (normaal samen € 75,89) >