Art Rotterdam Week

Dit weekend moet je in Rotterdam zijn! De Art Rotterdam Week is er losgebarsten en belooft nog tot en met zondag heel veel van het goede.

Voor elke kunstliefhebber is er wat wils, tijdens Art Rotterdam. De hoofdbeurs vindt dit jaar voor het eerst plaats in de iconische Van Nellefabriek. Maar, wij zouden zeggen: koers richting Kop van Zuid, waar een aantal spannende side-fairs plaatsvinden. De RAW Art Fair bijvoorbeeld, is een fantastische, onafhankelijke kunstbeurs in de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerikalijn. Behalve ongepolijste kunst, vind je er ook design, muziek, video, art-talks en performances met een rauw randje.

Advertisement - Continue Reading Below

 

OBJECT ROTTERDAM
Bij de buren, in het kakelvers opgeleverde gebouw De Rotterdam van Rem Koolhaas, vindt OBJECT plaats. Een designbeurs met limited editions en unieke stukken op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode. Maar ook Tec Art in de ruige Fenixloods op Katendrecht is de moeite van het bezoeken waard: 3000 vierkante meter bomvol technologie, maatschappelijke actualiteit en populaire cultuur van jonge kunstenaars. TEC ART is de tech-expo van nu, met installaties, projecties, games, lectures, en nog veel meer.

 

ART ROTTERDAM WEEK
Wanneer: 5 t/m 9 februari
Waar: Rotterdam
Info: www.artrotterdamweek.com

  

TIP! LOGEER BIJ EEN KUNSTENAAR
Tijdens de Art Rotterdam Week kun je een nacht in het huis of atelier van een Rotterdamse kunstenaar boeken. Extra spannend: het blijft tot na het boeken een verrassing bij welke kunstenaar je wordt ondergebracht. www.wakeupinit.com