De Frame shop wint eerste H.I.P. award!

De allereerste H.I.P. gaat naar de interieurarchitecten van i29, voor het ontwerp van Frame pop-up shop in Felix Merites. En onze eigen Adri Vlasblom zat in de jury.

H.I.P. (languit Herengracht Industrie Prijs) is een idee van de Lensvelt Hub: een schouderklop voor (interieur)architecten die iets bijzonders neerzetten. In de jury zaten naast onze eigen Adri, (design)journalisten Arjen Ribbens van NRC Handelsblad en Jeroen Junte van de Volkskrant.

De wondermooie Frame pop-up shop, gehuisvest in de Zuilenzaal in Felix Merites als onderdeel van Felix & Foam, is onder handen genomen door de interieurarchitecten van i29. Zij hebben spiegelende scheidingswanden geplaatst die zo mooi clashen met de 18e eeuwse kolommen en andere krullerige details in de zaal. En sleepten met dit snelle, slimme, innovatieve en budgetvriendelijke idee de prijs in de wacht.

Advertisement - Continue Reading Below

De andere genomineerden, het Rotterdamse Nhow Hotel van OMA, Kantoor van advocaten Rutgers & Posch door Merk-X, The Bank van Rijnboutt, en Piet Boons inrichting van The Jane in Antwerpen hadden het nakijken.

Ondertussen dendert ELLE Festival onverminderd door. Vergeet niet langs te gaan bij de Lensvelt HUB op de Herengracht, er is zoveel moois te zien >