8 ingrijpende opfrissers in huis die in een handomdraai gedaan zijn

Kriebelen je handen, maar valt er niet genoeg te doen in huis? Haal je vinger dan maar eens over dat hoge kastje en aanschouw het stof dat eraf komt. Er is áltijd wat te doen in huis.

Meer van Interieur Inspiratie
20 articles
Zo verkoop je vrijmarktspullen sneller!
kleine-woning-woonkamer-interieur-dubbelfunctie
Dit zijn dé interieurtrends volgens Pinterest

1. AFSTOFFEN
De bovenkant van je kastje dus, maar ook over je lampenkappen, raamkozijnen en andere plekken waar je niet zo snel aan denkt mag wel eens een doek gehaald worden. En wat dacht je van onder de bank?

Advertisement - Continue Reading Below

Fotografie: Getty

More From Interieur Inspiratie
20 articles
Zo verkoop je vrijmarktspullen sneller!
kleine-woning-woonkamer-interieur-dubbelfunctie
Dit zijn dé interieurtrends volgens Pinterest
(P)inspiratie: 16x een houten muur in huis
In deze nieuwe hotspot weef je samen een wandkleed

2. ONTLEED JE BANK
Op het oog is ‘ie hartstikke schoon. Maar gaat je schoonmaakwoede verder dan de bovenkant van het kussen en de armleuning? Haal alle kussens eens van je bank en pak álle hoekjes mee met de stofzuiger.

3. VERPLAATS JE ACCESSOIRES
Je geeft je kamer al een hele opfrisbeurt door de kunst aan de muur eens een ander plekje te geven. Wissel de lijsten om, of laat er een tegen de muur leunen. Zo kun je in de weer met al je accessoires.

Fotografie: Getty

4. VERHUIS JE LAMPEN
Voor lampen geldt hetzelfde als voor het vorige punt: verplaatsen geeft een boost. Verlichting verplaatsen kan zelfs de hele sfeer in de kamer veranderen (en verbeteren!).

5. HANG EENS EEN PLANT OP
Verspreid je groen de hoogte in en breng een beetje beweging in je interieur. Het zal je verbazen wat een hangende plant voor je kamer kan doen. Inspiratie nodig? Check deze 11 hangende bloempotten >

Fotografie: Getty

6. STOP JE BEDRADING WEG
Al is je kamer nog zo brandschoon, die rommelige draden blijven een doorn in het oog. Probeer ze eens weg te stoppen onder een meubel of pin ze netjes vast tegen een plint.

7. STEEK JE HANDEN UIT DE MOUWEN
En dan op klusgebied. Die spijker die je al een halfjaar mist, maar die je nooit eens in de muur slaat: nu is de tijd. En zet dan meteen dat scheve pootje van je salontafel recht.

8. IN DE VERF
Als je dan toch in een doe-het-zelf-bui bent, kun je dat ouderwetse meubel ook nog wel onder handen nemen. Bijvoorbeeld met een lik verf.

 

10 dingen die je met een lange, lege muur kunt doen >
Inspiratie voor je vloer: scherven brengen geluk >