Hier komt jouw favoriete gin-tonic vandaan

Althans, de gin dan.

Meer van Interieur Architectuur
20 articles
Binnenkijken in de Spaanse grotwoning Casa Tierra
Romantisch weekend vol kunst en architectuur
Moet je even zien! Deze berghut op een cliffrand

Bij Bombay Sapphire weten ze wel met glas om te gaan. De herkenbare fles gin is er een die niet misstaat in je interieur, en ook hun distilleerderij mag er zijn. Laverstroke Mill, waarin het dranklabel huist, is een bijzondere combinatie van historie, moderne architectuur en zelfs natuur die huist in het hoogtepunt: de broeikas.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Architectuur
20 articles
Binnenkijken in de Spaanse grotwoning Casa Tierra
Romantisch weekend vol kunst en architectuur
Moet je even zien! Deze berghut op een cliffrand
binnenkijker, binnenkijken, binnenkijkers, Scandinavisch design, Scandinavisch interieur, interieur, Deens design, inrichting
Liefhebbers van Scandinavisch design opgelet!
binnenkijker, binnenkijken, huis, casa, Spaanse architecten, Anna en Eugeni Bach
Binnenkijken bij architecten Anna en Eugeni Bach

De driehonderd jaar oude papiermolen werd door Heatherwick Studio onder handen genomen in 2014. Uitgangspunt voor het ontwerp was duurzaamheid, wat terug te zien is in de maatregelen die zijn getroffen in het design en de constructie van het gebouw. Zo is een groot deel van de gebruikte materialen gerecycled uit gesloopte gebouwen en is er een heus eco-systeem vol biodiversiteit gecreëerd in de kas, met oa vissen, vleermuizen en otters.

 

Die sculpturaal vormgegeven kas is er niet voor niks: binnen in de kas vindt het unieke Vapour Infusion distilleerproces plaats, en biedt thuis aan de tien exotische plantenextracten die in iedere druppel Bombay Sapphire terecht komen. Voor het design werden 193 individueel gevormde gebogen glasplaten gebruikt, die met meer dan een kwart kilometer stalen frames bij elkaar gehouden worden.

Ook dit appartement combineert oud met nieuw >
Of bekijk deze droomwoning aan de Catalaanse kust >