Meyou Paris is wel voor de poes

Voor de luxe poes.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Jij kunt de befaamde Bottle Stool winnen!
IKEA X Colette
IKEA en Colette gaan samenwerken!
10 interieurfouten die iedereen maakt

Pluche krabpalen van metershoog, synthetische holletjes in de felste kleuren… al is je raskat nog zo mooi, de bagage die je erbij krijgt is niet echt verantwoord voor je interieur. En dat is precies wat de Franse Aude Sanchez dwars zat. Samen met industrieel designer Guillome Gadenne besloot ze actie te ondernemen en het poezenmeubilair aan te passen aan haar eigen kamer. Met als resultaat iets wat helemaal geschikt is voor de luxepoes én de luxe poes.

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Nieuws
20 articles
Jij kunt de befaamde Bottle Stool winnen!
IKEA X Colette
IKEA en Colette gaan samenwerken!
10 interieurfouten die iedereen maakt
Je favoriete blad op de deurmat wanneer jij wilt!
ELLE Decoration april/mei 2017
10x waarom je de nieuwe ELLE Decoration wil hebben

 

In het frame van The Cube en The Ball zit een katoenen bol waarin je kat rustig weg kan kruipen op een zacht kussentje. Het kussentje is wasbaar en de katoenen bal is kattenkrab-safe. Vanaf The Bed kan je kat de boel observeren op een kleine hoogte, veilig onder een wollen wasbare kap. En kun je er geen genoeg van krijgen, dan zijn er ook nog katoenen Ball toys, geheel bijpassend en dus ook helemaal designverantwoord.

 

 

Meyou heeft nog een duwtje in de goede richting nodig via Kickstarter, maar doet dit slim: de productie, die alleen in Frankrijk plaats zal vinden, zal in handen komen van mensen met beperkingen en hen helpen steeds zelfstandiger te worden. Win-winsituatie voor het eigen land? Kijk voor meer info op meyou-paris.com.

 

Geen kat maar wel dol op de eigenwijze beesten? Misschien is deze kattendeurstop een schrale troost.

Of decoreer je huis met andere diervriendelijke opties >