Meyou Paris is wel voor de poes

Voor de luxe poes.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau

Pluche krabpalen van metershoog, synthetische holletjes in de felste kleuren… al is je raskat nog zo mooi, de bagage die je erbij krijgt is niet echt verantwoord voor je interieur. En dat is precies wat de Franse Aude Sanchez dwars zat. Samen met industrieel designer Guillome Gadenne besloot ze actie te ondernemen en het poezenmeubilair aan te passen aan haar eigen kamer. Met als resultaat iets wat helemaal geschikt is voor de luxepoes én de luxe poes.

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Nieuws
20 articles
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau
Huis verkopen? Vermijd deze kleuren
Waarom je kat aan meubels krabt

 

In het frame van The Cube en The Ball zit een katoenen bol waarin je kat rustig weg kan kruipen op een zacht kussentje. Het kussentje is wasbaar en de katoenen bal is kattenkrab-safe. Vanaf The Bed kan je kat de boel observeren op een kleine hoogte, veilig onder een wollen wasbare kap. En kun je er geen genoeg van krijgen, dan zijn er ook nog katoenen Ball toys, geheel bijpassend en dus ook helemaal designverantwoord.

 

 

Meyou heeft nog een duwtje in de goede richting nodig via Kickstarter, maar doet dit slim: de productie, die alleen in Frankrijk plaats zal vinden, zal in handen komen van mensen met beperkingen en hen helpen steeds zelfstandiger te worden. Win-winsituatie voor het eigen land? Kijk voor meer info op meyou-paris.com.

 

Geen kat maar wel dol op de eigenwijze beesten? Misschien is deze kattendeurstop een schrale troost.

Of decoreer je huis met andere diervriendelijke opties >