Dit is het idyllische Toscaanse vakantiehuis van Sting

En ook jij kan er slapen!

Meest gelezen

Ooit was il Palagio het thuis van hertog Simone Vincenzo Velluti Zate di San Clemente. Nu zijn het Sting en zijn vrouw Trudie Styler die er met de de scepter zwaaien, en is de zestiende eeuwse villa open voor het publiek.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Architectuur
20 articles
Binnenkijker rock & roll hotel Eindhoven Dutch Design Week
In dít rock-'n-rol-hotel wil je slapen tijdens DDW
Binnenkijker designhotel Panama
Tropische sferen in dit kleurrijke hotel in Panama
Google hoofdkantoor, Amsterdam
Hollands glorie in het Google hoofdkantoor
binnenkijker Hotel The Dutch Maastricht
Zien: het Madonna-waardige interieur van The Dutch
De façade van dit pand in New York is net 'n skele

 

Wij begrijpen helemaal dat Sting - ofwel Gordon Sumner - en Trudie in 1999 vielen voor het landgoed met de panoramische uitzichten over het glooiende landschap rondom Florence. Ze brachten de villa op het perceel terug in oude glorie met wat extra’s, waardoor de oase van rust voorzien is van een zwembad, tennisbaan, paardenstallen en zelfs een eigen meer. En dan hebben we het over de omliggende olijfbomen, wijngaarden en rijen cipressen nog niet gehad.

 

 

 

Il Palagio is beschikbaar voor verhuur aan tot vierhonderd gasten en vijftig logees, want op het landgoed staat niet alleen de villa, maar ook nog vijf andere gasthuizen. Dat maakt het idyllische plaatsje Figline Valdarno de perfecte plek voor een bruiloft, of gewoon een luxe vakantie met de hele familie. En bang zijn voor heimwee hoeft niet: Sting en Trudie verkopen in hun winkeltje alles wat van het land komt: van groente en fruit tot de lokale salami en Message In A Bottle-wijn (zo heet-ie echt). Wil je vanaf thuis alvast een beetje sfeer proeven, dan worden de producten ook tot aan je deur bezorgd. Kijk voor meer informatie op palagioproducts.com.

 

Liever overnachten in Obama's oude vakantiehuis? Kan ook >
In dit huis van 100 miljoen kun je ook best lekker vakantie vieren >