Elvis-fans opgelet: het honeymoonhuis van The King en Priscilla Presley staat te koop

En dat was geen Heartbreak hotel, want precies negen maanden later lag dochter Lisa Marie in de wieg.

Meest gelezen

Het beroemde huis waar Elvis en Priscilla Presley hun huwelijksnacht(en) doorbrachten staat te koop volgens huizensite Trulia. Kosten? Zo'n zes miljoen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Architectuur
20 articles
Binnenkijker rock & roll hotel Eindhoven Dutch Design Week
In dít rock-'n-rol-hotel wil je slapen tijdens DDW
Binnenkijker designhotel Panama
Tropische sferen in dit kleurrijke hotel in Panama
Google hoofdkantoor, Amsterdam
Hollands glorie in het Google hoofdkantoor
binnenkijker Hotel The Dutch Maastricht
Zien: het Madonna-waardige interieur van The Dutch
De façade van dit pand in New York is net 'n skele

The King of rock-’n-roll en zijn bruid trouwden in 1976 en kozen Palm Springs voor hun huwelijksreis, een populaire bestemming die al jaren sterren als Elizabeth Taylor en Leonardo Dicaprio aantrekt. Ondanks dat het huis, dat gebouwd werd in 1962, er niet echt romantisch uitziet, maken de San Jacinto-berg en de Coachella vallei veel goed. Dat vonden Elvis en Priscilla althans, want hun dochter Lisa Marie Presley werd precies negen maanden na de huwelijksreis geboren.

 

 

Buiten kun je bijna niet om de prachtige groene tuinen heen, het uitnodigende zwembad en de tennisbaan. Het retro optrekje brengt op een slimme manier buiten naar binnen, met op maat gemaakt steenwerk door het hele huis en veel grote glazen ramen om zoveel mogelijk zonlicht binnen te laten. Het design liep bij de bouw voor op zijn tijd, waardoor het huis de bijnaam The House of Tomorrow kreeg.
De Presleys gebruikten het huis van zo’n 460 m2 als toevluchtsoord slechts samen, maar de vier slaapkamers en vijf badkamers kunnen heel wat meer fans van The King kwijt. Potentiële kopers moeten er wel rekening mee houden dat ze zijn fans er ook bij krijgen; de huidige eigenaren van het huis beweren dat het de meest gefotografeerde plek in heel Palm Springs is.

Bron: Elle Decor

Dit koop je in Nederland voor €500.000 >
Je kunt nu ook slapen in de idyllische Italiaanse vakantievilla van Sting >