Hoera! De Gevonden op Marktplaats Salon blijft langer

Nog meer maanden Marktplaats’ finest onder één dak!

Meer van Interieur Hotspots
20 articles
Walking with Dinosaurs - maar dan met giraffes
De mooiste safari-experience ooit in Giraffe Manor
Drie verrassend rustgevende uitjes vlakbij Amsterdam
Verrassend rustgevende uitjes net buiten Amsterdam
Welkom in de plantenhemel
Welkom in de plantenhemel

Wie gek is op vintage heeft wellicht wel eens een poging gedaan: zoeken naar design op Marktplaats. Dat blijkt vaak toch zoeken naar een speld in een hooiberg, want: óf te duur, óf te lelijk, óf gewoon helemaal onvindbaar. Gevonden op Marktplaats laat zien dat het geen verloren zaak is. Bonus: hoeven wij ’t niet meer zelf te doen.

Oprichter Julien Rademaker zoekt heel Marktplaats af naar design, kunst en rariteiten, maar dan mét succes: hij stuit daarbij op de meest bijzondere vondsten. Zijn online verzameling plaatst hij op zijn eigen website en eens in de zoveel tijd op pop-up locaties, waar hij zijn opgedoken items neerzet alsof ze in een woonkamer staan. En dan zie je ineens hoe mooi een glimmend porseleinen hond kan zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Waar de Salon voorheen maar hooguit een lang weekend duurde, wordt het dit jaar anders aangepakt. De Gevonden op Marktplaats Wintersalon startte eind vorig jaar op 11 november op de KNSM-laan 301 in Amsterdam, en was van plan tot minstens eind januari 2016 open te blijven. Dat betekende drie maanden genieten van 500m2 vol met de mooiste interieurs die kunt kopen terwijl ze voor je neus staan.

MAAR! De winkel blijft - zoals wij eigenlijk al hadden verwacht - nog langer open, en wel tot eind april. En om dat te vieren is er donderdag 4 februari een extra koopavond, in een nieuw gestylede winkel met kunst van Jordy van den Nieuwendijk en Faan Olgers. Die mag je niet missen.

Fotografie: Dim Balsem

Fotografie: Dim Balsem

Meer info? Check gevondenopmarktplaats.nl.

 

Vintage designwinkel Van OnS in Amsterdam West heeft een showroom geopend >
17 dingen die wij willen zien in huis >