10 ingrediënten voor de perfecte inloopkast

Daar wil je nooit meer weg.

1. EEN SCHOENENSYSTEEM
Een rek waarin je al je schoenen kunt zien maakt het leven een stuk makkelijker. No worries, niet het hele resultaat van je schoenenverslaving hoeft op de display, wissel je collectie gewoon per seizoen.

2. EEN PLEK VOOR JE SCHATTEN
Je peperdure tassen verdienen het niet om weggestopt te worden in een hoek, en horen op een eigen plank. Sieraden berg je netjes op in doosjes, die je weer wegstopt in een la.

Advertisement - Continue Reading Below

3. EEN PLEK VOOR DE REST
In de ideale inloopkast heeft alles een eigen plek. Dus: werk bij werk, sport bij sport, ondergoed bij ondergoed etc. Raak je ook niet zo makkelijk meer dingen kwijt.

4. EEN VLOERKLEED
Winterse ochtenden zijn al zwaar genoeg, dus mag je het uitzoeken van je outfit wel wat draaglijker maken met een warm, zacht kleed voor onder je voeten.

5. GOED LICHT
Je kast én jij zelf ziet er beter uit met een goed licht er bovenop. Bovendien wil je niet op je werk aankomen met een mismatch aan die goede verlichting gegarandeerd had kunnen verhelpen.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
Dit zijn de 6 retro woonkleuren van dit najaar
De top 10 nieuwe reisbestemmingen van 2018
De comeback van het rotan meubilair
Zo combineer je neonlicht in je interieur
En er was Licht in Eindhoven!
En er was licht in Eindhoven!

6. PERSOONLIJKE DETAILS
The devil is in the detail. Pas de knoppen, handvatten en andere vervangbare details aan op je eigen stijl. Ook een leuk trucje om een goedkope kast duurder te laten lijken.

7. EEN PARFUM
Met een enorme collectie aan kleding draag je niet alles iedere week, en je wil niet dat je gewassen jurk na een maand uithangen muf ruikt. Bovendien, is een lekker ruikende kast niet de ultieme luxe?

8. GENOEG HAKEN
Hang om te voorkomen dat je dingen in de haast op de grond gooit genoeg haken op. Ook de perfecte plek voor dingen als je badjas, of om een outfit goed te kunnen bekijken aan een hanger.

9. DEZELFDE HANGERS
In de perfecte inloopkast hangt álles in het zicht, ook je kledinghangers zelf. Weg dus met die half gebroken plastic exemplaren tussen een meerderheid aan hout, het is tijd voor eenheid. 

10. EEN KLUIS
We hoorden je al denken: ik stop mijn ring ter waarde van een halve Ferrari toch niet in een doosje in een la? Nee. Je stopt `m in je kluis, in de inloopkast. Net als in de film.

 

8 redenen waarom je je schoenen uit zou moeten doen in huis >
4 fouten die je maakt bij het opmaken van je bed >