Niet één, maar twintig Warhols tegen je muur

Famous Reflex Andy Warhol = Behang!

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner

Amsterdamse overburen Famous en Reflex Amsterdam presenteren vanaf 12 december een behangcollectie met het werk van Andy Warhol. Het exclusieve Andy Warhol Flavor Paper is tot stand gekomen in samenwerking met The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, dat de twee winkels aanwees als officiële agent voor de verkoop in Nederland. Voor de winkels is een boek samengesteld met alle soorten behang, dat te bezichtigen is in beide galleries.

Advertisement - Continue Reading Below

De collectie bestaat uit de iconische zeefdrukken van de kunstenaar, en uit filmstills en meer zeldzame schilderijen. Zo kun je bijvoorbeeld in je eigen huis diner met op de achtergrond Warhols Laatste Avondmaal. Waar ons hart een sprongetje van maakt is het behang met het zogenaamde diamond dust, een fijngemalen glas dat Warhol zelf ook over een aantal van zijn werken strooide.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Waarom je vroeg moet beginnen met kerstdecoratie
Dit raam kun je uitklappen tot balkon
tips voor het organiseren van een kerstdiner
Hartvormig eiland te koop bij New York
Little Greene, behang, vintage trend,
Nieuwe behangcollectie Little Greene bloemenprint

De prijzen zijn natuurlijk niet het standaard behangbedrag, en starten bij € 225 per rol. Maar daarmee ben je altijd nog een stuk goedkoper uit dan met een echte Warhol aan de muur, en bovendien heb je er dan twintig voor de prijs van géén. Meer info? Check famous.nl of reflexamsterdam.com.

 

Dit is de nieuwste functie van Pinterest die we nog misten >
HAY heeft een nieuwe winkel geopend in Nederland en hij ligt in deze stad >