LEGO voor volwassenen: het bestaat

En het is perfect voor architectuurliefhebbers.

Behalve als je een kind hebt dat graag met LEGO speelt, is het waarschijnlijk een aantal jaren geleden dat jij voor het laatst zo’n gekleurde steen vasthad. En dat brengt ons bij het eerste punt van volwassenenlego: de stenen zijn niet langer rood, blauw, geel of groen.

Als we het over LEGO Architecture Studio hebben dan tenminste. De strakke set van 1200 stuks komt nog altijd in verschillende vormen en groottes, maar LEGO heeft de traditionele kleuren verruild voor wit en doorzichtig.

Advertisement - Continue Reading Below

Ook vind je in het pakket geen handleiding van twee op formaatje flipbook, maar een 272 pagina’s tellend inspiratieboek dat voorbeelden geeft van ’s werelds meest veelzeggende gebouwen. Kortom: architectuurliefhebbers gaan dit fantastisch vinden.

LEGO kondigde onlangs de nieuwste set aan die geïnspireerd is op de skyline van New York, die op 1 januari in de winkels komt te liggen. De set bevat blokjes en instructies om de speelgoedversie van Flatiron Building, Chrysler Building, Empire State Building, One World Trade Center en het Vrijheidsbeeld te kunnen bouwen.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Van deze geuren in huis word je gelukkiger
Elle NL + Rituals
Tips inrichten kleine ruimtes
Tips voor het inrichten van een kleine woonruimte
Aaron Spelling Mansion
Binnenkijken in een huis van $200.000.000
ANNA+NINA atelier
Anna + Nina opent nieuw atelier in Amsterdam
Oilily en Bedding House BV beddengoed collectie, linnengoed collectie, interieurnieuws
Oilily en Bedding House slaan de handen ineen

Ondanks de volwassen-vriendelijke make-over van LEGO, doen de blokjes nog altijd evenveel pijn wanneer je er op gaat staan. Misschien het overwegen waard om een paar speciale LEGO-beschermende slippers aan te schaffen, die het bedrijf vorige maand op de markt bracht.

Bron: ELLE Decor

 

IKEA heeft weer groot nieuws, en het heeft met je mobiele telefoon te maken >
Wat krijg je als je van 5000 foto's één maakt? >