WIN: € 250 shoptegoed bij H&M Home

Love it! De H&M Home spring 2016-collectie – geïnspireerd op het buitenleven en op een authentiek gevoel. Materialen als hout, glas en organische groene vormen maken van je huis een ware oase. En jij kunt nú € 250 shoptegoed winnen bij H&M Home stylingadvies van ELLE Decorations eigen Evelien Reich.

Meest gelezen

“De natuur is de groene draad door de nieuwe collectie van H&M Home. Ik hou van de authentieke look van natuurlijke materialen en het positieve gevoel dat de natuur in huis brengt”, aldus Evelina Kravaev Söderberg, hoofdontwerper van H&M Home.

Natuurlijk mooi
En dat is te zien: planten inspireren letterlijk en figuurlijk, met organische patronen zoals op een fris dekbed of losse kussens, maar ook potten en vazen voor a touch of green in huis.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ethnic & nature
Zelfs de grafische vormen op bijvoorbeeld kussens uit de voorjaarscollectie van H&M Home zijn geïnspireerd op de natuur. Al krijgen die dankzij de monochroom uitvoering en in combinatie met effen kussens met franjes en goudkleurige details een bijna etnische Marokkaanse look.

Meest gelezen

 

Goudkleurige details
Metalen accessoires blijven voorlopig nog hartstikke hot: kies dit voorjaar voor goudkleurige accenten en/of messing.

 

Groene energie
Creëer je eigen urban jungle met groen als warme, subtiele kleurtint in accessoires of lekker opvallend op de muur of grote meubels.

 

Jáááá, winnen!
Na het zien van al die fijne inspiratie voor in huis is het natuurlijk extra fijn als je € 250 tegoed wint waarmee je de collectie direct kunt shoppen. Bonus: de winnaar krijgt niet alleen shoptegoed maar ook persoonlijk stylingadvies van ELLE Decoration-interieurstyliste Evelien Reich.

Hoe doe je mee? Simpel. Klik hier en word lid van de H&M Club – als lid spaar je punten bij elke aankoop die je doet waarmee veel voordeel te behalen valt. Laat vervolgens als H&M Club-lid weten onder onze Facebookpost waarom jij deze prijs zou moeten winnen.

De actie loopt van 14 januari tot en met 3 februari 2016. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.