Dit is de populairste celeb om naast te wonen

En de beroemde buurman from hell…

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Als je het zelfde denkt als dat wij doen, heb je stiekem best wel wat tijd doorgebracht fantaserend over het wonen naast een beroemdheid - double dates met de Beckhams, spelen met Blue Ivy of een housewarming met eten door een sterrenkok - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar als we dan mochten kiezen, wie zouden we dan naast ons willen? En wie absoluut niet?

Volgens Zillow’s jaarlijkse Celebrity Neighbour Survey, is het America’s best friend en koningin van de #squadgoals Taylor Swift die er - niet geheel onverwacht - met die eerste prijs vandoor gaat. Kun je je de nachtelijke danswedstrijden, koekjesbakfeesten en photo booths met je nieuwe buurvrouw al voorstellen?

Advertisement - Continue Reading Below

De top drie wordt aangevuld door drie andere best friends: Jennifer Lawrence en Amy Schumer. Buurtfeestjes die misschien iets minder picture-perfect worden, maar minstens zo leuk. 

Aan de andere kant van de lijst bungelt de man die we liever níet zien als we ’s ochtends uit het raam kijken. Bijna 25% van de ondervraagden zei dat ze nóóit in de buurt van Donald Trump wilden wonen, of bij één van zijn vele huizen.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Wat?! Dit Schotse eiland is te koop voor €280.000
Interieurblunders die we allemaal hebben gemaakt
Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben
6 x ELLE Decoration + een Jokjor lamp cadeau
Huis verkopen? Vermijd deze kleuren

Ook dat is niks verrassends, gezien zijn uitgebreide vocabulaire voor mensen die hij niet mag. Stel je voor dat je je grasveld eens vergeet te maaien…

Trump wordt op zijn plaats als hekkensluiter vergezeld door Kim Kardashian en Kanye West, en Justin Bieber. Het is dus blijkbaar too late to say sorry... 

Bron: ELLE Decor

 

5 stijlregels die je mag breken in de kledingkast en in de kamer >
10x de mooiste binnenkijkers van 2015 >