Dit zegt je bureau blijkbaar over je persoonlijkheid

Je collega's denken dus stiekem wel wat over die papier-ontploffing op je bureau…

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
9 dingen in huis die je onbewust lui maken
En ze blijkt niet de enige bekendheid die dat doet.
Wat? Mariah laat haar kerstboom staan tot juni
Dit zijn de 6 interieurtrends volgens Pinterest

Rommelige bureaus overkomen de beste, en er is geen beter moment om daar verandering in te brengen dan in het begin van dit nieuwe jaar, wanneer men nog vól goede voornemens zit.

Met name gezien het feit dat rommel een negatieve impact kan hebben op je productiviteit en werkflow, legt marketingsoftwarebedrijf Marketo uit. En niet alleen dat, het bedrijf onthult ook dat 57% van de Amerikanen toegeeft hun collega's te beoordelen op de staat van hun bureau. En dat is voor ons Hollanders vast niet anders.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar wat voor informatie kun je eigen écht verkrijgen uit die torens van papier, aantekeningenboekjes en pakjes? Vrij veel, blijkbaar.

Wie de minimalistische stijl doorvoert op zijn bureau, wordt door collega's hoogstwaarschijnlijk verdacht van ook het minimale op de werkvloer te verrichten. Daar tegenover staat, van wiens bureau aangekleed is met elk papier dat er ooit uit de printer is gekomen - à la The Hoarder - wordt juist gedacht dat diegene de behoefte heeft al zijn én andermans werk op zich te nemen.

More From Interieur Nieuws
20 articles
9 dingen in huis die je onbewust lui maken
En ze blijkt niet de enige bekendheid die dat doet.
Wat? Mariah laat haar kerstboom staan tot juni
Dit zijn de 6 interieurtrends volgens Pinterest
Hollands glorie.
IKEA strikt deze Nederlandse topdesigner
Dit is 'm: het beste IKEA-product aller tijden

Marketo wees ook een aantal minder voorkomende bureaustijlen aan, zoals The Techie - die er genoegen mee neemt de technologie het werk voor zich te laten doen; The Sickie - een harde werker, zolang hij of zij niet ziek is; The Documentarian - hypergeorganiseerd en altijd voorbereid, en The Zen Master - relaxed en positief, maar neemt het niet altijd zo nauw met deadlines (of vergeet ze helemaal).

Check de infographic hieronder om meer te ontdekken over iedere bureaustijl, en laat ons gerust weten of deze bureaugluurders gelijk over jou hebben.

Bron: ELLE Decor

7 aanpassingen voor een opgefriste werkruimte >9 tips voor het perfecte thuiskantoor >