Dit zegt je bureau blijkbaar over je persoonlijkheid

Je collega's denken dus stiekem wel wat over die papier-ontploffing op je bureau…

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels

Rommelige bureaus overkomen de beste, en er is geen beter moment om daar verandering in te brengen dan in het begin van dit nieuwe jaar, wanneer men nog vól goede voornemens zit.

Met name gezien het feit dat rommel een negatieve impact kan hebben op je productiviteit en werkflow, legt marketingsoftwarebedrijf Marketo uit. En niet alleen dat, het bedrijf onthult ook dat 57% van de Amerikanen toegeeft hun collega's te beoordelen op de staat van hun bureau. En dat is voor ons Hollanders vast niet anders.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar wat voor informatie kun je eigen écht verkrijgen uit die torens van papier, aantekeningenboekjes en pakjes? Vrij veel, blijkbaar.

Wie de minimalistische stijl doorvoert op zijn bureau, wordt door collega's hoogstwaarschijnlijk verdacht van ook het minimale op de werkvloer te verrichten. Daar tegenover staat, van wiens bureau aangekleed is met elk papier dat er ooit uit de printer is gekomen - à la The Hoarder - wordt juist gedacht dat diegene de behoefte heeft al zijn én andermans werk op zich te nemen.

More From Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels
Boekwinkel Mendo lanceert Living in Style Amsterdam over interieurs in grachtenpanden
Nieuw boek met unieke Amsterdamse interieurs
ELLE Decoration #4 - 2017
Waarom je nu de nieuwe ELLE Decoration wilt!

Marketo wees ook een aantal minder voorkomende bureaustijlen aan, zoals The Techie - die er genoegen mee neemt de technologie het werk voor zich te laten doen; The Sickie - een harde werker, zolang hij of zij niet ziek is; The Documentarian - hypergeorganiseerd en altijd voorbereid, en The Zen Master - relaxed en positief, maar neemt het niet altijd zo nauw met deadlines (of vergeet ze helemaal).

Check de infographic hieronder om meer te ontdekken over iedere bureaustijl, en laat ons gerust weten of deze bureaugluurders gelijk over jou hebben.

Bron: ELLE Decor

7 aanpassingen voor een opgefriste werkruimte >9 tips voor het perfecte thuiskantoor >