Britney’s oude penthouse hits de huizenmarkt one more time

You want a piece of Britney?

Meer van Interieur Architectuur
20 articles
Dit huis is maar twee meter breed
Wat? Hier staat een kopie van de Eiffeltoren
Wow! Dit wordt de gaafste concerthal ter wereld

Om in miss Spears’ eigen woorden te spreken: ‘Do you wanna live fancy, live in a big mansion? You better work, bitch.’ Dat geldt blijkbaar ook voor het luxe wonen in een penthouse.

Volgens 6sqft.com is het appartement met drie slaapkamers en 4,5 badkamer dat Britney ooit thuis noemde onlangs weer op de markt gekomen met een indrukwekkende vraagprijs van zeven miljoen euro. Dat is dus zeker een prijskaartje waarvoor gewerkt zal moeten worden.

Advertisement - Continue Reading Below

Het huis, dat verspreid ligt over de tiende, elfde, twaalfde en bovenste verdiepingen van het Silk Building in New York, heeft een roerig verleden – net zoals de voormalige bewoonster – en is al een aantal keer tevergeefs op de markt gebracht nadat Britney er vertrok.

Ze kocht het huis van een kleine 410 vierkante meter in 2002 voor zo’n € 2,8 miljoen, zette het twee jaar later te koop voor het dubbele en verkocht het uiteindelijk na een paar prijsverlagingen voor € 3,7 miljoen in 2006. Maar, gezien de popprinses al meespeelt op de vastgoedmarkt sinds haar tienertijd, liet ze zich door dat moeilijke verkoopproces niet uit het veld slaan.

More From Interieur Architectuur
20 articles
Dit huis is maar twee meter breed
Wat? Hier staat een kopie van de Eiffeltoren
Wow! Dit wordt de gaafste concerthal ter wereld
Dit-charmante-huis-van-8-m2-!-was-ooit-een-washok
Van washok naar huis: bekijk deze 8m2 tellende won
En dit is de gelukkige stad.
Nederland krijgt een groene woontoren

Helaas voor de nieuwe eigenaren verloopt de huidige verkoop net zo stroef – al snappen wij na het zien van de foto’s en het uitzicht toch niet echt waarom. Al drie keer verscheen het huis sinds 2008 opnieuw op de markt, eerst voor zo’n € 6,1 miljoen, toen voor € 8,3 miljoen en nu bij Anchor Associates voor zeven miljoen.

De tijd zal uitwijzen of deze makelaar het huis wél weet te verkopen, of er zich een koper aanbiedt die wel a piece of Britney wilt. Ondertussen duiken wij er even virtueel binnen.

Fotografie: Jay Litton
Fotografie: Jay Litton
Fotografie: Jay Litton
Fotografie: Jay Litton
Fotografie: Jay Litton
Bron: ELLE Decor

 

Wonen in het Witte Huis? Deze replica staat nu te koop >
Dit is de populairste celeb om naast te wonen >