Deze stoel kost een half miljoen (!)

Maar het is er ook niet zomaar een.

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
COS werkt samen met deze Nederlandse ontwerper
Het Conservatorium Hotel lanceert eigen tulp
Win! Dit bijzetvarken van hét nieuwe designlabel

Met de oudejaarstrekking nog in ons achterhoofd waar we afgelopen jaarwisseling zoals gewoonlijk weer naast grepen, spoken de dromen over wat we met die miljoenen zouden doen nog steeds bij ons rond. Bovenaan onze lijst staat, natuurlijk, een enorm huis dat we vullen met alle soorten uniek meubilair. En stiekem, als we het dan toch voor het uitkiezen hebben… staat deze extravagante stoel van een half miljoen daar dan ook tussen vanaf nu.

Advertisement - Continue Reading Below

Vanaf de voorkant is de Gold Skull Armchair van Harow weinig bijzonders - gewoon een loungestoel met ingewikkeld uitgesneden poten en zwart fluwelen bekleding.

De achterkant van de stoel is daarentegen een compleet ander, enigszins macaber verhaal, gezien daar een gedetailleerd uitgesneden schedel te zien is.

More From Interieur Nieuws
20 articles
COS werkt samen met deze Nederlandse ontwerper
Het Conservatorium Hotel lanceert eigen tulp
Win! Dit bijzetvarken van hét nieuwe designlabel
IKEA komt met een kleurrijke retrocollectie
Dit is de betekenis van bekende stadsnamen

Het glimmende doodshoofd is gemaakt van 24-karaats goud, dat het prijskaartje opdrijft tot een whopping $ 500.000, omgerekend een kleine 460.000 euro.

Als je je nieuw verworven rijkdom - of je voorliefde voor horror - liever wat subtieler laat zien, kun je ook voor het pikzwarte model gaan. Staat wat leuker bij deze skeletjes die we je eerder lieten zien.

Bron: ELLE Decor

 

Dit is dus het kussen waar heel Amerika door geobsedeerd is >
IKEA-hack: van minimalistisch meubel naar zachte fluwelen minibank >