Dit koop je in Nederland voor € 300.000

5x mooie, bijzondere of opvallende huizen.

Meer van Interieur Architectuur
20 articles
Dit huis is maar twee meter breed
Wat? Hier staat een kopie van de Eiffeltoren
Wow! Dit wordt de gaafste concerthal ter wereld

We maken je vaak lekker met de mooiste binnenkijkers in de meest tropische oorden. Maar wat zit er eigenlijk achter de voordeur van jouw eigen buurman? Wij gingen ongevraagd de huizen van onze landgenoten in via Funda en selecteerden de mooiste, meest bijzondere en opvallendste huizen voor je met dit keer allemaal het zelfde prijskaartje van (maximaal) drie ton.

 

UTRECHT - OUDEGRACHT 177
Dit pand aan een van de mooiste grachten van Utrecht is eeuwenoud - het dateert uit de 16e eeuw - maar van binnen toch net nieuw: onlangs werd de bovenwoning in twee appartementen verdeeld en helemaal opgeknapt. Dat betekent de charme van een prachtige, authentieke spanconstructie in de woonkamer, maar ook net wit gesausde muren en een nieuwe keuken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

More From Interieur Architectuur
20 articles
Dit huis is maar twee meter breed
Wat? Hier staat een kopie van de Eiffeltoren
Wow! Dit wordt de gaafste concerthal ter wereld
Dit-charmante-huis-van-8-m2-!-was-ooit-een-washok
Van washok naar huis: bekijk deze 8m2 tellende won
En dit is de gelukkige stad.
Nederland krijgt een groene woontoren

 

ROTTERDAM - LANDVERHUIZERPLEIN 12
Vanaf de woonkamer en het balkon op de vijfde verdieping van luxe woontoren Montevideo kijk je recht op het water, de Rotterdamse zwaan en het historische Hotel New York. En voor wie bang is dat-ie lui wordt van de lift: bij het huis zit een lidmaatschap op de Healthclub met sauna en zwembad inbegrepen, die je twee verdiepingen lager vindt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

AMSTERDAM - MANEGESTRAAT 2-I
Wie de buitenkant van dit monumentale pand ziet, dat ligt verscholen in een rustig, autovrij straatje aan de rand van het centrum, verwacht alles behalve de moderne loft die op de tweede verdieping te vinden is. Strak met oog voor detail: een bakstenen muur en achterin een héél bijzonder ingebouwd bed - wat de oude eigenaren niet gauw mee zullen of kunnen nemen.

 

Meest gelezen

 

VLISSINGEN - KOUDEKERSEWEG 100
Aan het onderhoud van dit pand in art nouveau bouwstijl zul je niet zien dat het al honderd jaar op zijn plek staat. Wel zie je het aan de details in het plafond, de glas-in-loodramen en de paneeldeuren. En voor wie niet genoeg heeft aan de tuin van 34 meter diep, ligt het strand ook nog op steenworp afstand.

 

 

ARNHEM - ROERMONDSPLEIN 29A
Wie boven de studio van een interieurarchitect gaat wonen, kan daar wel eens baat bij hebben. Het onderliggende Studio Kees Marcelis verbouwde het huis met groot dakterras drastisch. Over smaak valt niet te twisten, maar voor de liefhebber van modern en uitgesproken, is deze bovenwoning in Arnhem de ultieme vondst.

 

 

Hoger budget tot je beschikking? Dit koop je in Nederland voor € 500.000 >
Dit is het goedkoopste huis van Nederland en het is léuk >