Wie dit penthouse van Armani koopt, krijgt Giorgio er gratis bij

Ten minste, waarschijnlijk dan.

Giorgio Armani is een druk man. Maar als je het Residences by Armani/Casa penthouse koopt bij Sunny Isles Beach, Florida, dan is-ie bereid wat tijd voor je vrij te maken.

Voor een kleine € 14 miljoen krijg je niet alleen een huis van twee verdiepingen met zicht op zee en 907 meter aan leefruimte, maar ook nog wat extra’s: een tripje naar Italië, compleet met ‘waarschijnlijke’ afspraak met meneer Armani himself. Residences by Armani/Casa’s woordvoerders zeggen namelijk dat dat afhangt van of meneer Armani wel aanwezig is in Milaan op het zelfde moment als de nieuwe eigenaar van het penthouse.

Advertisement - Continue Reading Below

Het pakket bevat buiten twee eersteklas vliegtickets en rondreis door Milaan ook twee overnachtingen in de Armani Deluxe Room van het Armani Hotel Milano, een personal shopper bij de Giorgio Armani boutique, diner voor twee bij Armani/Ristorante én toegang plus cocktail bij de Armani/Prive lounge.

Meneer Armani ontwierp en gaf toestemming voor het penthouse in Florida, dat op een op maat gemaakt interieur en afwerkingen heeft.

More From Interieur Architectuur
20 articles
Dit huis is maar twee meter breed
Wat? Hier staat een kopie van de Eiffeltoren
Wow! Dit wordt de gaafste concerthal ter wereld
Dit-charmante-huis-van-8-m2-!-was-ooit-een-washok
Van washok naar huis: bekijk deze 8m2 tellende won
En dit is de gelukkige stad.
Nederland krijgt een groene woontoren

En wat biedt dat huis in Miami dan nog meer? Oa toegang tot een goed restaurant, een zogenaamde cigar room, een wijnkelder, verwarmd zwembad, fitnesscentrum, bioscoop en een privéstrand van ruim 90 meter lang. Door dat iets te shiny interieur prikken we wel heen, wanneer kunnen we intrekken?

Bron: ELLE Decor

 

Deze man bouwde het ultieme mannenhuis en jij kunt er slapen >
Amerika's oudste mall heeft een hele leuke nieuwe functie >