5 goedkope upgrades die de waarde van je huis kunnen verhogen

Kleine moeite, grote beloning.

Wie zijn huis in de verkoop zet (of ooit nog van plan is het te verkopen), weet dat-ie niet al te gekke dingen moet doen. Want wat voor jou mooi is, is persoonlijk en kan een grote afknapper zijn voor een ander. Maar wat is nou eigenlijk wél slim om te doen om de waarde van je huis te verhogen?

Trulia stelde een lijst op met 10 upgrades onder de $ 1000 die de huizenwaarde verhogen, en alhoewel alle tien die dingen het waard zijn, zijn de volgende vijf opties makkelijk én met grote impact.

Advertisement - Continue Reading Below

1. HET PAADJE NAAR DE VOORDEUR OPFRISSEN
Of er zelfs een bouwen, als je er nog geen hebt. De weg naar je voordeur zorgt ervoor dat mensen zich welkom voelen, zo ook potentiële kopers - al helemaal als dat paadje bij de stijl van het huis past, volgens Trulia.

2. DE VOORDEUR OPKNAPPEN
Gezien de deur blootgesteld wordt aan allerlei elementen, is het misschien wel tijd om ‘m te vervangen. Is-ie nog in goede staat, dan is een nieuwe laag verf al genoeg om de entree een stuk mooier te maken.

More From Interieur Inspiratie
20 articles
7 dingen in huis waar je nu mee moeten stoppen
badkamer inspiratie
Inspiratie: maak van jouw badkamer een eyecatcher
Ga voor het ultieme zomergevoel in huis voor rotan
Sketch London
9 plekken als uit een Wes Anderson-film
Worden dit dé interieurkleuren van 2018?

3. EEN TEGELVLOER
Kopers houden van tegels, vooral in keukens en badkamers (ruimtes die vaak de doorslaggevende factor zijn bij het doen van een bod). Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook makkelijk schoon te houden. En laten wij daar nou nét een aantal hele mooie tips voor hebben. Misschien wil je na het opnieuw betegelen van die badkamer ineens wel blijven.

4. HET TOILET VERVANGEN
Meestal geef je dat beetje extra geld dat je te besteden hebt uit aan meubels en accessoires. In werkelijkheid is het beter om de gebruiksitems die je vaak over het hoofd ziet eerst aan te pakken, zoals het toilet. Een nieuw toilet kan je kamer een stuk netter maken, goed voor de potentiële koper, en bovendien is het iets waar zíj wat aan hebben in plaats van die bank die je waarschijnlijk mee naar je nieuwe huis neemt.

5. DE HANDGREPEN VERWISSELEN
Er zijn vele trucjes om een goedkope keuken een compleet nieuwe look te geven en luxer te laten lijken. Daar is het verwisselen van de standaard handgrepen er één van.

Bron: ELLE Decor

 

5 dingen in huis die bijdragen aan een gezonder leven >
Zo zorgen de designers van het Four Seasons Hotel ervoor dat je beter slaapt >