Lionel Richie maakt een verrassende carrièreswitch

Hello, eet jij je mie straks van zijn bord? 

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels

Move over, Adele. De originele Hello crooner is terug - maar niet achter de microfoon, zoals je zou verwachten. Lionel Richie lanceerde namelijk onlangs de naar zichzelf vernoemde interieurlijn Lionel Richie Home, met een assortiment van serviezen, glazen en accessoires voor entertainment (want nee, je begrijpt, een van de best verkopende artiesten aller tijden zijn was gewoon niet genoeg).

Alhoewel de zanger toegeeft dat het een verrassende wending in zijn carrière is, vertelde hij WWD ook dat het een resultaat is van zo veel tijd doorbrengen in hotels, en daardoor een specifieke interieursmaak ontwikkelen: ‘Ik dacht dan, waarom hebben ze dit niet zo gedaan?’ En als een zelfbenoemde luxelover (spa’s, hotels, noem maar op), móet zijn huis wel zijn stijl reflecteren.

Advertisement - Continue Reading Below

Dus, wat dan weer niet als een verrassing komt, besloot Richie alle interieuritems in zijn huis te vervangen door items uit zijn eigen lijn, waarmee hij een showroom creëerde die niet authentieker had gekund. Benieuwd naar wat hij te bieden heeft? Denk: glamour meets simpel:

More From Interieur Nieuws
20 articles
Deze drie behang designers moet je kennen
Leer kleuren kiezen voor je interieur als een pro
Post versturen ouderwets? Niet met deze postzegels
Boekwinkel Mendo lanceert Living in Style Amsterdam over interieurs in grachtenpanden
Nieuw boek met unieke Amsterdamse interieurs
ELLE Decoration #4 - 2017
Waarom je nu de nieuwe ELLE Decoration wilt!

Like what you see? Het gaat je wel wat kosten: de prijzen variëren van een tientje tot over de duizend euro. En er komt nog meer: in april lanceert hij een collectie kaarsen geïnspireerd op zijn liefdesliedjes en in mei komt er een lijn voor de jongere doelgroep, genaamd LR Loft

Wij kunnen niet wachten zo’n kaarsje aan te steken op de badrand, terwijl we een duet Say you, say me opvoeren met the man himself (of zijn stem uit de box). 

Bron: ELLE Decor

 

Deze zanger heeft zelfs een eigen meubellijn >
Kate Moss is afgelopen jaar trouwens ook op de interieurtour gegaan >