Barbie’s huis krijgt een hightech make-over

En hij krijgt oa een party mode… Eh, mogen wij er ook een?

Meer van Interieur Nieuws
20 articles
IKEA komt met een kleurrijke retrocollectie
Dit is de betekenis van bekende stadsnamen
Dit is het verschil tussen antiek en vintage

Het nieuws van Barbie’s make-over is amper bekend, en de iconische pop krijgt alweer een nieuwe make-over.

Deze keer gaat het alleen om haar huis dat een nieuwe look krijgt. Aankomende herfst maakt namelijk een splinternieuw Barbie Dreamhouse haar entree – genaamd Hello Dreamhouse – en dat is hele andere koek dan het Barbiehuis dat je nog kent uit je eigen jeugd.

De vele veranderingen van Barbie de afgelopen jaren waren voornamelijk cosmetisch. De laatste aanpassing aan haar huis gaat nog een stapje verder.

Advertisement - Continue Reading Below

Hello Dreamhouse is een smarthome voor je Barbie. Het huis is spraakgestuurd – zolang je je zinnen maar begint met ‘Hello Dreamhouse’ -, aangesloten op wifi, maakt gebruik van apps en zit vol effecten die het ding tot leven brengen.

Zeg je bijvoorbeeld ‘Hello, Dreamhouse, turn on the bedroom light’, dan zal het licht automatisch aan gaan. Je kunt je poppenhuis verder nog aanpassen door te vragen om een andere kleur verlichting, om de boel nog wat extra op te fleuren.

More From Interieur Nieuws
20 articles
IKEA komt met een kleurrijke retrocollectie
Dit is de betekenis van bekende stadsnamen
Dit is het verschil tussen antiek en vintage
14 vergeten dingen die heel veel geld waard zijn
Designtalent opgelet! Meld je aan voor DDW

En als je je huis zegt dat het tijd is om naar school te gaan, springt de douche aan zodat je Barbie zich klaar kan maken voor de dag. Verder is er nog een werkende lift en een fornuis dat oplicht zodra je het huis vraagt om te beginnen met koken.

Fotografie: Youtube / Mashable

Hello Dreamhouse heeft drie voorinstellingen – hangout mode, dance party mode en fun house mode – elk met verschillende verlichting en geluiden passend bij Barbie’s humeur op dat moment. In de dance party mode verandert de trap in een glijbaan, gaat de kroonluchter draaien en worden de lichten gedimd tot niveautje nachtclub (kon een echt huisfeestje maar zo makkelijk gaan…).

In onderstaande video zie je het huis in actie. Maar wees gewaarschuwd: het huis gaat je wel € 270 kosten als-ie in de winkels verschijnt dit najaar.

Bron: ELLE Decor

 

Je kunt nu slapen tussen de lakens van dit ex-Destiny's Child lid >
Deze modeontwerper vraagt € 61 miljoen voor zijn extravagante penthouse >