Groot nieuws: gaat Dolce & Gabbana een eigen hotel openen?

Jammer van je stedentrip Milaan, maar je hoeft er de deur niet meer uit zo.

Terwijl de designwereld zich ondertussen verzamelt in Milaan, kregen wij een ander nieuwtje uit de Italiaanse stad. La dolce vita in Milaan wordt namelijk alsmaar beter: er gaan geruchten dat Dolce & Gabbana een luxueus hotel opent in Palazzo Broggi op Piazza Cordusio. De architect die het hoofdkwartier van het merk in Milaan onder handen nam, evenals veertig winkels wereldwijd, is bezig met de renovatie van het gebouw. Wat betekent dat? Strakke lijnen, kroonluchters en verfijnde materialen - als het hotel er daadwerkelijk gaat komen.

Advertisement - Continue Reading Below

Het is niet het eerste modehuis dat stappen zet in de wereld van hoteliers: Tommy Hilfiger kocht onlangs het Raleigh Hotel in South Beach, Miami, om het te veranderen in een luxe memberhotel. Ook andere Italiaanse labels zoals Versace en Armani openden eerder modegerelateerde hotels in Australië en Dubai. En dan hebben we ook nog een waslijst aan modeontwerpers die zich op de inrichting van hotelkamers stortten.

Hoe groot zijn de kansen? Onze collega’s van ELLE Decor probeerden wat los te krijgen bij Dolce & Gabbana - de woordvoerder daar gaf helaas geen commentaar. Wij dromen ondertussen verder.

Bron: ELLE Decor

 

7 hotels met superdeluxe (en bizarre) extra's >
Zijn dure hotels schoner dan goedkope? >